Thursday, July 18, 2013

...nailpolish newbies.

On tässä viime viikkojen aikana tullut osteltua muutamia kynsilakkoja. Ihan kuin tarvitsisin yhtään enempää, mutta näin nyt on päässyt taas käymään.


Moni kynsiään paljon lakkaava varmaan tietää kuinka kynsilakan pikakuivattajilla on tapana paksuuntua ikävästi, jolloin ne ovat melkeinpä käyttökelvottomia, vaikka itse lakkaa olisi vielä puoli pulloa jäljellä. Ostin viime kuussa BeautyBaysta Seche Restoren, joka siis tavallaan ohentaa pikakuivattajaani Seche Viteä. Oikeastaan se ei varsinaisesti ohenna lakkaa, mutta lisää jotakin pikakuivattajan ainesosaa, joka haihtuu ajastaan pois. Sen tarkemmin en osaa tämän tuotteen toimintatavasta kertoa :D Seche Restore on tarkoitettu lähinnä juuri pikakuivattajien "ohentamiseen", mutta itse käytin sitä myös Essien Nourish Me-pohjalakan ohentajaksi ja toimi hyvin siinäkin hommassa.


Viimeisin lakkauutuus on Essien Cute As A Button-sävy, jonka ostin Kicksistä viime viikolla Jyväskyläillessämme (ja yllättäen lahjakorttia vingutin). Cute As A Button kuuluu Essien perusvalikoimaan, mutta joten näin kesällä tuo ihana korallinen sävy puhutteli minua. Tämä on mielestäni juuri sellainen oikeasti korallinvärinen lakkasävy. Kylmässä valossa se näyttää täysin pinkiltä, kun taas lämpimässä valossa täysin oranssilta. Luonnonvalossa esiin tulee tuo ihana korallinen väri, josta pidän kovasti. Kuvassa kynnet ovat jo muutaman päivän ehtineet kulumaan, mutta lakka on muutoin kestänyt hyvin. Pari kerrosta riittää minulle tarpeeksi peittävään lopputulokseen, mutta täydellisyyttä hakevat saattavat ehkä haluta laittaa kolmannenkin kerroksen.


Tätä Essien In The Cab-Ana-sävyä en ole löytänyt mistään Suomessa koluamistani myymälöistä, joten tilasin sen BeautyBaysta. Essien lakat löytyvät muuten sieltä n. 9€ hintaan, mutta itse en pidä näissä ulkomailta tilattujen Essie-lakkojen siveltimistä. Ne ovat kapeita, toisin kuin Suomessa myytävissä lakoissa, joissa on mukavan leveä sivellin. Leveällä siveltimellä saa parilla vedolla koko kynnen siististi lakattua, kun taas kapeammalla siveltimellä saa taiteilla vähän kauemmin. Peittävyydeltään tämä on samaa luokkaa kuin Cute As A Button. In The Cab-Ana kuuluu tämän vuoden Resort-kokoelmaan, joten se ei ole siis aina saatavilla. Metsästin muuten pitkään eri myymälöistä tällaista turkoosia sävyä miltä tahansa lakkamerkiltä sitä kuitenkaan löytämättä. Jännä, että tällaista melko perusväriä ei meinannut löytyä mistään!


Kicksin alelaarista ostin jokunen viikko sitten myös tämän OPIn A Woman's Prague-ative-sävyn n. 8€ hintaan. Vasta kotona tajusin, että minullahan on jo vastaavia sävyjä useampaakin, mutta kaipa se yksi vielä mukaan mahtuu :D Kynsiini en ole vielä tätä laittanut, sillä ajattelin ensin käytellä ne aiemmat pois ennen kuin avaan tämän uudemman.

Sellaisia kesäisiä kynsilakkoja on minun kokoelmaani eksynyt. Mikä on teidän suosikki lakkasävynne näin kesällä?

2 comments:

  1. Essien lakat ovat kyllä huippu hyviä :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sävyvalikoimaa riittää! :P

      Delete