Wednesday, July 17, 2013

...Diorskin Nude Tan Paradise Duo in Pink Glow.

Täytin viime viikolla vuosia ja sen kunniaksi rakas avopuolisoni päätti lahjoa minua parilla lahjakortilla, jotka tietysti mielelläni käytin pois :D Kerta lahjakortteja oli käytössä ja ohjeeksi niiden käyttämiseen sain "osta nyt sellaista, mitä et normaalisti kehtaisi ostaa", tein tietysti työtä käskettyä ja hankin vähän kalliimpia tuotteita.


Diorin tuotteet eivät yleensä osu minun silmääni sellaisina must-have-juttuina, mutta tämä Diorin poskipuna-aurinkopuuteri-duo osui silmääni muutamassa ulkomaisessa blogissa. Mikkelin Sokoksella tai Kicksissä niitä ei ollut edes esillä, mutta onneksi Jyväskylässä piipahtaessamme Sokokselta löytyikin juuri tuo duo. Se maksoi naurettavat 69€, mutta kuten aiemmin mainitsin, lahjakortti auttoi asiaan kummasti. Yksi asia mistä en pidä Diorin tuotteissa on tuo hirvittävä määrä pakkausjätettä. Itse en kaipaisi noita samettipussukoita, sillä ne keräävät meikkauspöydälläni vain hirmuisesti pölyä. Luovathan ne tietysti sitä ylellistä vaikutelmaa, mutta mitäs minä sellaisella?


Boksissa on siis itse kompakti (joka minusta todella kaunis!) sekä pieni pehmoinen kabuki, jota olen käyttänyt lähinnä aurinkopuuteriosaan. Poskipunaosaan olen käyttänyt Make Up Store Blush Brushia. Kabuki näyttää muuten kuvassa huomattavasti isommalta mitä se todellisuudessa on :D


Ja tältä kompakti näyttää sisältönsä puolesta. Kaunis edelleen! Voisin vain tuijotella tuota kompaktia, niin nätti se minusta on. Mutta itse tuote on laadukasta tavaraa. Varsinkin poskipuna kestää hyvin iholla, sillä se on paljon pigmenttisempi kuin aurinkopuuteri. Itseasiassa poskipunan kanssa saa olla melko varovainen ellei halua pelleposkia. Aurinkopuuteria saa melko huolettomasti sivellä kasvoille ja sopii varmasti vaaleahipiäisille myös talvella. Se on melkeinpä matta, jotakin hienoista satiinista pintaa on huomattavissa, mutta kyseessä ei ole kuitenkaan hohtava tuote. Poskipunassa on hieman shimmeriä, hienoista sekin, mutta huomattavissa olevaa.


Swatchattuna sävyt näyttävät tältä. Puna on siis kaunis korallinen sävy, joka käy varmasti monelle eri ihonsävylle. Aurinkopuuteri on taas melko vaaleaa, joten tummempi hipiäiset eivät siitä ehkä hyödy aurinkopuuterina. Sävyjä voi tietysti sekoittaa yhteen, jolloin tuloksena on hieman persikkaisempi versio poskipunasta, mutta melko korallisena sävy säilyy, sillä puna on pigmenttisempää kuin aurinkopuuteri. Itse asiassa poskipunan sai swatchattua melko helposti, kun taas aurinkopuuteria piti saada esiin vähän enemmällä vaivalla.

En oikein tiedä onko Diorin duo oikeasti melkein 70€ arvoinen. Toki Paradise duon puuterit ovat laadukkaita, mutta mielestäni laadukkaita poskipunia ja aurinkopuutereita lähtee huomattavasti halvemmallakin. Itse en ole erityisemmin viehtynyt selektiiviseen kosmetiikkaan, varsinkaan muotitalojen meikkisarjoihin, joten minulle Dior-leima ei anna mitään lisäarvoa tuotteelle. Tykkään muutenkin, että meikkituotteen imago on leikkimielinen eikä kuolemanvakava. En ehkä olekaan Diorin kohderyhmää, joten syy voi olla tietysti siinäkin.

Mitä mieltä muut ovat ko. tuotteesta tai Diorin meikeistä yleensäkin?

No comments:

Post a Comment