Saturday, July 20, 2013

...new Clinique products.


Esittelen lisää synttärilahjakorttiostoksiani (ihana sana hirviö!). Nyt vuorossa ovat Kicksistä ostamani Clinique tuotteet. Kyseessä ovat siis Cliniquen Blushing Blush Powder poskipunan sävyssä 110 Precious Posy ja Chubby Stick sävyssä 14 Curvy Candy. Hintaa poskipunalla oli 34€ ja Chubby Stickillä 22€.


Poskipunan valitsin, sillä reilu vuosi sitten sitä käytettiin kasvoillani, kun kävin meikkiopastuksessa ja sen jälkeen se on jäänyt kummittelemaan mieleeni. Onneksi meikkiopastuksessa sain listan meikissä käytetyistä tuotteista mukaani, joten sävyn metsästäminen ei ollut vaikeaa. Poskipunan mukana tuleva sivellin on oikein pehmeä ja kätevä reissussa, mutta itse ottaisin mielelläni koko kompaktin kokoisen poskipunan kuin siveltimen, sillä tykkään pyöreän muotoisista poskipunasiveltimistä, joilla on mielestäni helpompi häivyttää väriä.
Chubby Stickistä tiesin jo kokemuksesta tykkääväni , joten uskaltauduin hankkimaan toisen sävyn.


Swatch-kuvasta tuli hieman kylmäsävyinen ja todellisuudessa sävyt ovat hieman lämpimämpiä. Mutta niinhän se menee: kylmässä valossa meikkikin näyttää kylmemmältä ja lämpimässä valossa lämpimämmältä. Esim. poskipuna on todellisuudessa persikkaisempi sävy ja se on hyvin pigmenttinen, joten tämän kanssa saa olla kevytkätinen. Chubby Stick ei ole yhtä pigmenttinen, mutta eihän näiden huulivoide-tyyppisten tuotteiden tulekaan olla. Cliniquella on kyllä Chubby Stick Intense-sarja, jossa värit ovat todella pigmenttisiä, mutta olen ostanut tavallisen linjan stickejä.


Kylkiäisinä ostoksilleni sain tuollaisen kukallisen Clinique-rasian, jossa oli viisi näytekokoista tuotetta. Youth Surge Night-yövoide on oikein mieleiseni yövoide. Koostumukseltaan se on melko paksua, mutta ei jätä iholle niljakasta tunnetta. Youth Surge SPF 15-päivävoidetta en ole vielä kokeillut. Yövoiteen paksuudesta ja kosteustehoista päättelin, että päivävoide on luultavasti rasvoittuvalle iholleni liian kosteuttava.
Oikein iloinen yllätys oli Cliniquen Almost Lipstick sävyssä Shy Honey. Juuri tämänkaltaisista huulipuna/huulivoiteista juuri pidän. Almost Lipstickeissä pigmenttiä on vain vähän ja sävy näyttää jokaisen huulilla hieman erilaiselta. Sävy Black Honey onkin kosmetiikkamaailmassa kulttituote.
Repairwear Laser Focus-meikkivoidenäyte on sävyltään minulle aivan liian tummaa, mutta luultavasti lahjoitan tämän eteenpäin, jottei tuote ihan hukkaan mene.
Oma lempparini tästä boksista oli kuitenkin 7 Day Scrub Cream-kuorintavoide. Pidän hellemmistä kuorinnoista. Kukapa tykkäisi, että naamaa raavitaan? Tämä kuorinta on tosiaan hellä ja iho tuntuu superpehmeältä ja jopa kosteutetulta kuorinnan jälkeen. Aivan ihana tuote ollut toistaiseksi, joten voi olla, että hankin kuorintavoiteen täysikokoisenakin.

Eli kahden tuotteen sijasta sainkin seitsemän tuotetta! Oli mukava päästä kokeilemaan muitakin juttuja :)

Mielipiteitä Cliniquen tuotteista?

2 comments:

  1. haluatko ostaa minulta synteettisen cozzette S120 merkkisen siveltimen?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vaikuttaa ihan hyvän malliselta siveltimeltä, mutta nyt sivellinkiintiö hetkeksi täynnä :)

      Delete