Tuesday, May 18, 2010

...

Tulin kotiin äidin helmoista hermolomalta ja nyt on taas stressi päällä. Pitäisi tehdä projektiraporttia ja käännöstöitä, mutta motivaatio on kadonnut taivaan tuuliin. Lisäksi konekin temppuilee, kun D-näppäin ei toimi kunnolla.

Vkonloppu oli kyllä niin jees. Oli ihana ilma ja mahtavaa istua puistossa kavereiden kanssa. Tänään on vähän viileämpää, mutta silti ihana ilma. Tänään sain Lindexin pakettini! It's like Christmas again! Paketissa oli myös tervehdykset paketin pakkaajalta. Kiitokset hänelle siis vain, nimestä en ihan saa selvää, mutta ulkomaalainen kaikesta päätellen? Tilauksesta en palauta mitään. Kaikki sopi perfecto.



Tässä ovat "kummipoikani" (olen käynyt rippikoulua, enkä kuulu kirkkoon, joten en ole virallinen kummi) vaatteet. Bamse-shortsipuku, Haisuli-paita ja ehkäpä maailman söpöimmät uimahousut! Haisuli on siis kummipoikani lempparihahmo Muumeissa ja sanotaanko, että Muumit on aikalailla kova sana hänen mielestään.




Seuraavaksi luvassa kengät, jotka tilasin. Molemmat tulee varmastikin olemaan kesällä kovassa käytössä. Valkeat ballerinat saa jalkani näyttämään edes hiukan tummemmille, sillä olen kuin kalkkilaivan kapteeni.




Tässä on vaaleat farkkushortsit, joita en tiedä uskallanko käyttää ilman leggingsejä, ellen ole kotona, rannalla, mökillä tms. Ovat aika lyhyet ja reiteni ovat vaaleat ja voisivat olla kiinteämmät :D Leggingsien tai sukkisten kanssa kyllä tulen ihmisten ilmoillakin käyttämään :)


Näistä biker-capreista en jaksanut ottaa kauhean hyvää kuvaa, kun kamera ilmoitti pattereiden taas vaihteeksi olevan lopussa. Olisi mahdollisesti mennyt pienempikin koko, mutta taitaa tuo 38 olla mukavampi.


Kaulakorun epäilin olevan liikaa, mutta olen kyllä lämmennyt tällekin. (aika kamala kuva, mutta olkoon)


Lisäksi äitille parit housut, joita en jaksanut paremmin kuvata. Housut ovat semmoiset rennon malliset ja capripituiset.



En jaksa postailla kuvaa vyöstä, jonka tilasin, koska ottamani kuva oli hyvin samanlainen aikasemmin postatun kuvan kanssa. Tilaukseni teki yhteensä siis vajaan satasen alennuksen kanssa. Ei paha hinta siis ollenkaan!

Tänään tuli siis käytyä kaupungilla, koska hain tuon paketin ja ostin päivettävää kosteusvoidetta ja kasvonpesuainetta. Eilen tuli muuten hankittua kesän ensimmäiset hyttysen pistot =/ Lisäksi minua riivaa ihana aurinkoihottuma, jonka saan aina ensimmäisistä aurinkokeleistä. Ihooni (yleensä käsivarsiin) tulee sellaisia pieniä punaisia pisteitä, jotka alkavat kutiamaan. Ne sitten menee ajastaan pois, mutta joka kesäinen riesa silti. Olisi kiva joskus saada edes pikkuisen rusketusta, mutta tuskinpa tänäkään kesänä minua ruskettuneeksi voi sanoa :P

Nyt tekemään kanapastaa, ja jospa vaikka illalla tekisin vähän käännöstöitä tai huikeimmassa tapauksessa projektiraporttia.

No comments:

Post a Comment