Thursday, May 20, 2010

..Yellowcard.

Kuuntelin tässä illalla musiikkia ja intouduin kuuntelemaan tooodella vanhaa lempibändiäni, Yellowcardia ja ajattelin tehdä postauksen rakkaasta bändistäni. Niille, jotka eivät ole kuulleet bändistä, niin voin kertoa, että YC soittaa sellaista hauskaa punkrockpoppia, miksikä sen nyt haluaa luokitella :P Vanhempi tuotanto on sellaista enemmän punkrockia ja uudempi on enemmän melodista rockia. Itse lämpenen ns. keskituotannolle, jota esim. Ocean Avenue-albumi edustaa.

Katselin muuten tuossa Wikipediaa ja kaikkea sitä oppii! YC:n rumpali LP on Adam Lambertin taustabändissä!

Yellowcard on peräisin Jacksonvillestä, Floridasta ja sitten kun olen siellä lätäkön toisella puolella Pensacolassa niin on ehkä pakko käydä Jacksonvillessä. Vähän niinkuin pyhiinvaellus :D Bändi on tällä hetkellä tauolla, on ollut jo vuosia.

Tässä kuvanen Yellowcard levyistä :P Suomesta noita on tosi vaikea saada, mutta onneksi on olemassa internetin ihana maailma :P

Kuvasta löytyy Where We Stand albumin re-release, One for the Kids albumi (iiihana!), Underdog EP,
Ocean Avenue albumi sekä sen sampleri, Way Awayn ja Ocean Avenuen sinkut (toinen tai molemmat taisi olla promoja, en muista nyt), Beyond Ocean Avenue dvd (live keikka),
Lights and Sounds albumi, sekä Lights and Sounds single sekä promo ja LP-single (herkku!)
ja viimeisimpänä muttei vähäisimpänä Paper Walls albumi.

Tässä vielä kuva tuosta single LP:stä :P Tuo on minusta niin hieno (ja löysin todella halvalla!), kun siinä on molemmat LP-versiot ja vinyylit on hienosti värjätty keltaiseksi ja valkoiseksi. Keräilijälle aiheuttaa sydämen tykytyksiä.


Lisäksi ruinasin joskus myös tämmän bändipaidan. Tuo on niin kulahtaneen värinen että huhhuh. Sitä onkin käytetty oikein kunnolla. Erittäin rakas vaate. En ole käyttänyt tuota vuosiin, mutta en mitenkään voi heittää sitä pois!


Rakas bändi muutenkin, tämä bändi avasi minulle monia uusia ovia. Löysin ystävänkin sen avulla ja ah niitä muistoja mitä tästä tulee mieleen :) Veikkaan, että tämä on yksi tän kesän bändeistä.

AI NIIN! Sain tänään rusketusrajat :D Aika hyvin ihmiseltä, joka ei yleensä rusketu!

2 comments:

  1. Moi! Oot tilannu nellystä sellaset IHANAT mustat korkokengät, ajattelin että viitsistkö laittaa kuvaa missä sulla on ne jalassa? Olisin nimittäin itsekkin tilaamassa niitä kenkiä ja olis kiva nähä miltä ne näyttää jalassa:-)

    p.s löysin tieni tänne juurikin sen kommentin perusteella nellyn sivuilta ;-)

    ReplyDelete
  2. Vautsi, kiva tietää et ihmiset on eksyny tänneki =) voinpa vaikka laittaakin kuvan tässä joku päivä :)

    ReplyDelete