Wednesday, May 12, 2010

...getting sick.

Ihanaa. Olen varmaan tulossa kipeäksi. Kurkku on hirmu kipeä. Ja illalla olisi tosiaan teatteri ja baari. Olen nyt aamun, aamupäivän ja päivän vaan makoillut sohvalla ja katsellut One Tree Hilliä; maailman parasta telkkarisarjaa.

Esittelen nyt ensin Dermoshopin tilaukseni. Tuossa on siis pari vartalovoidepurkkia ja kuorintavoide. Tuo kosteusvoide on ihan must. Yhteensä nämä olivat n.18€.


Kuvan taustalla näkyy tosiaan telkkarista One Tree Hill pyörimässä. Katson lempijaksoani (jakso 7) 6. tuotantokaudelta. Jakson nimi on Messin' with the Kid ja jaksossa käydään läpi Lucasin ja Peytonin yhteenmuuton ongelmia, jota kontrolloi paljolti B.Davis-lehti. Lempikohtauksiani ovatkin Lucasin ja Peytonin hauskat riidat :P

Esimerkiksi (kuvaamani kohtaus on itseasiassa juuri alkamassa tuossa yllä olevassa kuvassa!), kun Lucas yrittää auttaa Peytonia tavaroiden purkamisessa.
Lucas: So where do you want to start?
Peyton: Well, that's easy. I never feel at home until I unpack my music. Maybe we don't have to. We probably have doubles of everything, right?
Peyton katselee The Curen Disintegration vinyyliä.

Lucas: Actually, I don't like The Cure.
Peyton: How can you not like The Cure?
Lucas: Well, their music's depressing and whiny.
Peyton: Yeah. And if it could squint, it would be you.

Peyton ja Lucas riitelevät vähän aikaa kunnes Peyton nostaa vinyylilaattikonsa.

Peyton: Now, if you'll excuse me...I'm gonna go take my Cure albums where they'll be appreciated.
Lucas: Like the trash?Olen ollut SUURI OTH-fani jo vuosia :) Lempihahmoni on ehdottomasti Brooke Davis ja lempikauteni on kolmas kausi. Minulla on kaudet 1-6 dvd-boksina. 1-4 ovat ihan suomenkielisillä kansilla, mutta kausia 5-6 en löytänyt kuin ruotsinkielisillä kansilla. Seitsemättä kautta odotellessa!

No comments:

Post a Comment