Wednesday, May 22, 2013

...bareMinerals READY foundation.


Kirjoitan nyt vihdoin ja viimein bareMineralsin uudehkosta meikkipohjasta, joka kuuluu pressattuun READY-tuotesarjaan. Kuviin otin mukaan myös jonkin päähänpiston seurauksena READY Veilin eli viimeistelypuuterin, joka kuuluu ehdottomiin suosikkeihini. READY meikkipohjan pointtina on siis tarjota sama bM-kulttimeikkipohja mineraalipohjan etuineen, mutta kätevämmässä pakkauksessa. Pakkaukset molemmissa tuotteissa ovat mustia, nahkeapintaisia kompakteja, johon mukavasti käytön jäljet tarrautuvat.


READY Veil on siis vasemmalla ja meikkipohja oikealla. Pannussa pohja näyttää melko tummalta ja keltaiselta, vaikka se onkin vaaleinta sävyä Fair, mutta kuten kaikki mineraalipohjat se sulautuu ihoon onneksi hyvin. Iholla pohja on huomattavasti punasävyisempi kuin pannussa. Voin kyllä todeta pitäväni tästä meikkipohjasta. Suurin kiitos menee sen helppokäyttöisyydelle. Ei tarvitse erikseen annostella jauhetta purkin kannelle sekä arkiset meikkikorjailut ja viikonloppureissut sujuvat huomattavasti kätevämmin ja siistimmin. Ja kaikki kiitos menee pakkausmuodolle. Ei READY foundation muutenkaan siis mikään huono tuote ole! Päinvastoin, siinä on korkeampi suojakerroin (SPF 20, kun taas originalissa on SPF15) kuin tavallisessa bM pohjassa ja peittävyyttä saa nopeammin ja minun mielestäni enemmän.

Huonojakin puolia tuotteesta löytyy. Suurin miinus tulee sen tavasta tarrautua kasvojen kuiviin kohtiin hyvin herkästi ja se tuntuu kuivemmalta kasvoilla kuin tavallinen versio. Minä ja rasvoittuva ihoni voimme elää asian kanssa, mutta kuivaihoiset välttämättä eivät. Kuorinta ja ennen kaikkea kosteutus ennen käyttöä on siis paikallaan. Toinen miinus minulta napsahtaa osin sen helppouden takia. Pohja on helppo vain sutaista naamaan, mutta lopputulos saattaa olla pakkelimainen. Kuten muutkin mineraalipohjat tulee tämäkin häivyttää hyvin, jotta lopputulos olisi luonnollinen.


Swatchasin pohjaa myös kuivalle kädelleni, johon se alkuun jäi vähän rumasti, mutta häivyttämällä sekoittui sekin ihan nätisti sekä sävyltään että koostumukseltaan.


READY pohjan kanssa olen käyttänyt samaa EcoToolsin kabukia kuin tavallisen mineraalipohjan kanssa, mutta ostin taannoin myös bM:n READY pohjalle tehdyn Precision Face-siveltimen. Kummallakin siveltimellä saa aikaan hyvää jälkeä, kunhan vain pohjan pyörittelee hyvin paikoilleen. Molemmat ovat siis synteettisiä, pehmeitä, mutta napakoita siveltimiä, jotka on vain muotoiltu eri tavoin.

Itse tilasin pohjani ja Precision Face-siveltimen BeautyBaysta maaliskuun alussa, mutta nyt näitä Kicksin lähettämän lehtisen mukaan saa myös heidän myymälöistään. Tosin niitä saa myös maksaa enemmän. READY Foundationin hinnaksi ilmoitetaan 57€ ja sivellin maksaa 42€, joka on melko hintavaa puuhaa, sillä itse maksoin kummastakin n.25€ (siis per tuote, ei yhteensä). Sekin on minusta aika kallista, mutta silti huomattavasti edullisempaa. Toki olisin voinut säästää vielä sen 25€ kerta vanha kabuki toimii ihan yhtä hyvin kuin tuo tuotteelle suunniteltu sivellin.

Olen kuitenkin ollut jokaiseen tässä postauksessa mainitsemaani tuotteeseen tyytyväinen ja mielestäni olen saanut rahoilleni myös vastinetta. BareMinerals kuuluu ehdottomasti omiin suosikkimerkkeihini kosmetiikassa, sillä olen melkeinpä poikkeuksetta pitänyt heidän tuotteistaan.

Mitä mieltä te olette bareMineralsin meikkipohjista?

5 comments:

 1. Hei!
  Kiitos kokemuksistasi...huomaatko eroja original sävyn fair:n ja readyn välillä? Jossain on kerrottu et pitäs valita 1-2 sävyä tummempi tästä readysta kuin tavallisesta,ovat muuttaneet myös niin että vaalein sävy on R110 ja jostain videosta olin ymmärtävinäni että tämä R sivellään iholle eikä pyöritellä? Kiitos vielä,kun olen hankkimassa uutta niin mukava tietää kaikki kokemukset:-) -Tiina-

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä olen aikamoinen kalkkilaivan kapteeni ja pohjapigmenttini on hieman punaiseen taittava, eli otin sekä molemmista laaduista sen kaikista vaaleimman. Suoraansanottuna en mitään hirmu suurta eroa kyllä noissa huomaa :D Toi READY voi ihan hitusen vaaleampi, mutta mun iholla eroa ei kyllä huomaa. En sitten tiedä onko erot tummemmissa sävyissä huomattavampia kuin noissa ihan vaaleissa. Jos on mahdollista niin Kicksissä kannattaa käydä tarkistamassa sävyä, nyt kun siihen on kerta mahdollisuus :)

   Mä kyllä silti pyörittelisin sen pohjan kasvoille, sillä mulla se jäi muuten vähän pakkelimaisen näköiseksi. Katselin niitä ohjeistusvideoita bM:n sivuilta ja mä en ihan vaan parilla huitaisulla selviä vaan pyörittelen ja häivytän ihan rauhassa :) Silti tuon READY-pohjan levittäminen sujuu huomattavasti nopeammin kuin originalin levittäminen.

   Kiitos kommentista ja toivottavasti tästä oli sulle apua! :)

   Delete
 2. Kiitos taas,on apua:-)

  Tuo nopeus on tervetullutta ja se sählääminen jauheen kanssa alkaa tökkiä...kun laitan erilliseen murokulhoon josta saa sit kaapia kunnolla!
  Sen verran viel unohtu kysyä et onko tuossakin sitä "hehkua" kun olen siitä tykännyt?
  Jos on niin tämäkin kalkkilaivan miehistöön kuuluva suuntaa kohta kassalle BB:ssä:-)
  Kiitos jos vielä voit vastata,ja hyvää viikonloppua Sinulle. -Tiina-
  P.S Kicksistä löytyy saman tyylinen sivellin(BB-sivellin)sellainen viistopäinen kanssa jotain 13-14 euroa!
  Esim.Karkkipäivä & Sensaisti on esitellyt.

  ReplyDelete
  Replies
  1. On tässä, ehkä hitusen vähemmän kuin originalissa, mutta iho näyttää silti terveelle, just sellaiselle hehkeälle :) Oon huomannut, että mineraaleissa se toimii mun iholla, kun taas tavalliset meikkivoiteet, jotka tuo sitä tervettä hehkua saa mun ihon näyttämään entistä rasvaisemmalta :D

   Multa itseasiassa löytyy se samainen sivellin myös, mutta se on tuota bM:n sivellintä puolta pienempi ja lyhyempi :)

   Delete
 3. Kiitokset taas...

  Vielä kun saisi hommattua tuon Kicks:n BB:n,kun tänne "maalle"
  joskus rantautus tai lähtee kaupungi-reissulle! -Tiina-

  ReplyDelete