Sunday, September 30, 2012

...outfit of the day - black, gold & birds.

Ensin alkuun kiitos kaikille uusille lukijoille, kiva että teitä on jo useampia! :) Antakaa te kaikki lukijat itsestänne vaan kuulua, ruusuja, risuja, toiveita ja kommentteja otetaan vastaan!

Sitten pahoittelen tätä postausvälin harvenemista. Mua vaan ärsyttää, ettei ole enää yhtä valoisaa eikä kuvista saa yhtä hyviä kuin aiemmin. Päivät menee mulla yleensä töissä ja sitten illasta sitä valoa ei enää olekaan. Noh, onhan se syksy kuitenkin loppujen lopuksi ihan kivaa aikaa. Sateista ja pimeydestä huolimatta minusta syksy on paras vuodenaika!

Eilen käytiin naapureiden kanssa ihan jopa baarikierroksella! Tämä kierros siis koostui kolmesta eri baarista, jossa kaikissa otettiin yhdet. Ihan siis villeiks ruvettiin! :P


Minä hiihdin pitkin Mikkeliä tämän näköisenä. Tykkäsin itse asustani hirmuisesti. On kiva pukeutua muuhunkin kuin pelkästään työvaatteisiin, joiden kuitenkin pitää olla ensikädessä mukavat ja käytännölliset. Nyt sai kuitenkin rauhassa vetää jalkaan epäkäytännöllisemmät kengät ja vaatteet, joissa ei ehkä pitkin varastoja seikkailtaisi.


Päälle pääsi sekä uutta että vanhaa. Tehtiin Jussin kanssa vähän aikaa sitten tilaus H&M:lle, josta kääriytyi esiin tuo musta hame sekä 200 denierin sukkahousut. Vanhaa löytyy päältä esim. silkkitopin ja neuletakin verran. Kumpaakaan noista en ole käyttänyt pitkään aikaan. On välillä ihan hyvä aktivoida niitä vaatekaapin pohjalle jääneitä aarteita. Esimerkiksi tuota silkkitoppia tuli Floridassa käytettyä paljon, mutta jotenkin se on nyt Suomessa unohtunut.
Älkää välittäkö taustan ihanista nettijohdoista! :D


Neuletakki - Lindex
Silkkitoppi - Forever21
Hame, kaulakoru & sukkikset - H&M
Kello - Esprit
Kengät - Vagabond (Varlyn)


Sellainen suht rauhallinen lauantai-ilta oli ainakin minulla. Nyt sunnuntain viettoon! :)

4 comments:

 1. Onpas kiva blogi, löysin sen vasta tänään, mutta tein jo tutkimusmatkailua täällä jo jonkin verran. Tykkään kovasti noista tuotevertailuista ja esittelyistä, saisi olla niitä vähän useamminkin. Todella laadukkaita kuviakin löytyy, taidan jäädä seurailemaan blogiasi :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia tosi paljon palautteesta! :) Itse asiassa tuotevertailu-postauksia on jo vireillä, joten niitä on siis tulossa tässä lähiaikoina lisää. Toivottavasti viihdyt lukiessa! :)

   Delete
 2. Sun hiukset on ihanat! Varsinkin toi väri on aivan täydellinen :--)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Olen itekin tykännyt kun tossa alkaa olemaan aika hyvin oma väri esillä :)

   Delete