Monday, August 2, 2010

.......

Huomasin, että kaipaan ihan hitosti seuraa. Tykkään asua jonkun kanssa ja nyt on sellanen fiilis, että voi kun voisin muuttaa vaikka porukoille :D Mutta näh, ei olis kivaa, koska siellä ei ole nettiä :DD Tänään ohjelmassa on käydä työpaikalla hakemassa tavarat kaapista ja palauttaa kaikki kortit, lätkät yms. Ajattelin myös Nahkatavarasta käydä katsomassa "kovakantista" matkalaukkua. Ihan tyhmää, kun ei viitsi mennä shoppailemaankaan. Mutta nyt kun minulla alkoi loma niin pitäisi olla tekemässä jotain. Mutta mitä?
Illemmalla siskon kanssa käymään kotonakotona poimimassa marjoja, mutta koska olen hienohelma niin saas nähdä poiminko yhtään mitään.

Ai niin, laitanpa pari kuvaa työporukalle pitämistäni läksiäisistä. Booli tuli tehtyä, ei siis sangriaa, koska meistä harvoista, jotka alunperin suunnittelimme juovamme boolia, toinen ei pitänyt punaviinistä.Sain työporukalta ihanan läksärilahjan! Tuolta siis löytyi vähän kaikkea sinistä ja suomalaista! =)
Montaa juhlijaa paikalle ei päässyt, mutta saimme myös vierailevan tähden eli puolivuotiaan Bonnien. Erittäin suloinen koiruus!

No comments:

Post a Comment