Monday, August 23, 2010

...sunshine state.

Okei, Floridaa mainostetaan auringonpaisteen osavaltioksi ja Pensacolassa on kuulemma 344 päivää aurinkoa. Kyllähän sitä aurinkoakin on näkyny aika kiitettävästi MUTTA on sitä sadettakin ollu aika paljon. Täällä on koko ajan ukkoskuuroja. Ja ne kuurosateet kun ei ole ihan samaa luokkaa kuin Suomessa. Ei paljoa sateenvarjot auta kun on sen verran rankkoja nuo sateet. Noh, en minä sokerista ole tehty. Ja onneks nuo sateet ei kauhean kauan kestä. Tänää satoi kuitenkin sen verran, että Targetin ja Publixin reissu jäi välistä. Piti mennä ostamaan isompia ruokaostoksia. Meille sanottiin, että Targetiin on kauhean pitkä matka kävellen ja ettei sinne autotta kannata mennä. Paskat. Matkaan menee ehkä 20minuuttia, mutta se on kuulemma jenkeille pitkä matka. Niin ja btw. Pulix on siis ruokakauppa ja Target on sellainen supermarketin kaltainen kauppa. Targetista tosiaan löytyy ihan kaikkea, mutta ruokaosasto on aika pieni.

Lauantaina käytiin ekan kerran salilla. Lähdettiin ihan isommalla porukalla; mukana oli meidän kolmen suomalaisen porukka sekä Michaël ja Yohann. UWF:n sali on aivan mahtava! Oli ihanaa kuntopyöräillä taas pitkän tauon jälkeen! Kuntoilua kyllä täällä tosiaan tartteekin kun on niin järkyttävän rasvasta ruokaa.
Salin jälkeen käytiin syömässä koulun ruokalassa ja siitä jatkettiin porukalla Targetiin ja Publixiin. Nyt matkaan tarttui myös Angel (espanjalainen kaveri, asuu Southsidessa, kuten myös Michaël, missä tosi pienet asunnot. Ne on niitä tyypillisiä jenkkien dormeja.) ja Erik. Ostettiin sangriaa, olutta (join ihka ensimmäisen kokonaisen oluen! Coronaa oli :D) ja sipsejä, sillä kutsuin porukkaa tänne kämpälle. Tehtiin valmislasagnea, syötiin, juotiin ja tutustuttiin toisiimme. Paikalla oli mun lisäksi Toni, Ville, suomalaiset tytöt Kirsi ja Jonna, jotka tosiaan tavattiin vasta täällä Floridassa, sveitsiläiset Tabea ja Nadine, espanjalaiset Carlos ja Angel (Angel oli kiva tiskasi! Gracias for that!), Erik, Yohann, Anne-Julie ja Anne-Julien amerikkalainen kämppis, jonka nimeä nyt muista, Michaël ja Logan. Lasagnea yllättäen riitti kaikille. Sitä kyllä olikin sellanen 2,5kg paketti :D

Tänään aamu alkoi salilla taas ja ilokseni huomasin, että käsivarret oli kipeät! Eli olen tehnyt jotain :D Salilta kotiin, jossa tapasin kämppikseni Ardenin. Mukavalta tyypiltä vaikuttaa! Ei olla kauheasti keretty jutella, kun olen koko ajan jossakin. Lähdettiin koululle syömään, jonka jälkeen piti mennä sinne Targetiin. Pesin pyykkiä ja katselin kirjoja netistä. Huomenna saatan aamusta mennä salille. Riippuen miten jaksaa heräillä =) Koulu alkaa huomenna klo 11.30.

Niin ja ilmeisesti täällä käy myös Visa Electron. Oon maksanu kaiken luotolla tähän mennessä! Hölmö minä!
Nyt nukkumaan! Kuvia laittelen myöhemmin!

No comments:

Post a Comment