Tuesday, August 24, 2010

...books.

Nyt alkuun kuvia lauantai-illalta. Sekalaisia kuvia pitkin iltaa :P

Tänään on menny rahaa taas aika kunnioitettavasti. Huolettaa vähän, että miten nuo rahat riittää, kun sitä menee nyt niin hitosti. Mutta toisaalta, tänään tilasin melkein kaikki kirjat, mutta kursseilla tarvitsee. Enää puuttuisi yksi kirja ja sen jälkeen ei enää koulukirjoihin tarvitse tuhlata rahaa. Eikä nuo kirjat itsessään ole kalliita, mutta postikulut useimmiten tuplaa hinnan.

Täällä koulussa pitää näköjään oikeasti lukeakin jotain :D Ei ole sellaista sitten lukion jälkeen tehtyä! Käytiin Tonin kanssa Starbucksissa kahvilla. En oo siellä aikasemmin käyny ja oli aika nams-paikka!
Tuli käytyä taas Targetissa. Nyt päästiin Anne-Julien kyydissä, joten pysty tekemään painavampiakin ostoksia. Mukaan tuli aika paljon kaikenlaista, mutta nyt on ruokaa sitten muutamaksi päiväksi :P Mukaan tuli myös sukkia, joita en Suomesta tuonut kuin muutaman parin.Tässä illalla oli White Partyt, joihin mentiin lähinnä ilmasen ruuan takia. Muutama kuva sieltä ja kuva takapihalla olevasta rantalenttiskentästä. Joku päivä on pakko mennä pelailemaan!


White Partyt kävi ennen pitkää tylsäksi, kun bileet täällä kestää sellaset huimat 1½-2tuntia ja sitten kaikki lähtee. Sinällään hyvä, että tapaa kuitenkin aina uusia ihmisiä, mutta voisi vähän enemmän ohjelmaa olla eikä vain se, että syödään ja lähdetään. Käytiin porukalla katsomassa Green Cannons (puistoalue kirjaston ja Commonsin välissä, jossa on tykki. Niin ja Commons on sellanen iso rakennus, jossa on ruokala, kahviloita, kirjakauppa yms.). Siellä ei kuitenkaa ollu mitään, joten mentiin Commonsiin. Siellä oli sellanen paikka ku Argo Galley auki. Se oli sellanen tosi hieno paikka koulun kahvilaksi. Muutama kuva sieltä.

Huomenna olis taas ohjelmassa koulua, salia ja koulua :P
Viikonlopulle tehtiin jo alustavia suunnitelmia. Torstaiksi mietittiin jotain bileitä ja Carlos ajatteli vuokrata auton viikonlopuksi, joten me kaikki maksettaisiin osa siitä ja mentäisiin rannalle ja keskustaan. Sounds really good to me.

No comments:

Post a Comment