Sunday, August 29, 2010

...rain..again.

Kylläpä täällä jaksaa sataa. Nyt täällä sitten sataa ihan koko ajan. Mä halusin tällasia syyssäitä pakoon! :D Vasta keskivkoks on taas luvattu aurinkoa. Hassua kun nuo lämpötilat ei kuitenkaan mihinkään muutu, vaikka sataisi.

Perjantaina olin kuolla tylsyyteen. Käytiin rannalla Anne-Julien, Erikin ja Yohannin kanssa. Sillon ei satanu, mutta oli pilvistä. Käytiin lahden puolella uimassa Anne-Julien kanssa sillä aikaa, kun pojat meni meren puolelle katsomaan onko siellä vielä meduusoja. Kyllähän siellä niitä oli. Pensacola Beach on varsinaisesti meren rannalla, mutta se sijaitsee sellaisella kapealla saarella ja muodostaa sellaisen "altaan", missä vesi on vähän sameampaa, mutta rauhallisempaa. Siellä siis voi käydä uimassa, vaikka violetti lippu ("vedessä on vaarallisia eläimiä", esim. juuri niitä meduusoja tai jopa haita) liehuisikin. Käytiin rannan jälkeen Pensacola Beachin jälkeen Cordova Mallilla syömässä ja kiertelemässä. Syötiin Anne-Julien kanssa taas sellaista ihanaa hunajakanaa! Ostin ostarilta Hollisterilta neuletakin. Hintaa alunperin oli $29.90, mutta koska kyseinen takki oli viimeinen jäljellä oleva, siitä oli vähän alea ja sain sen $22.50.



Illalla, kun tulimme kotiin oli taas tylsää. Päätimme Erikin ja Villen kanssa lähteä ostamaan Targetiin ja Publixiin juomia ja illalla katseltiin vain telkkaria ja deekuiltiin. Torstai-illan bileet oli sen verran äänekkäät, että olikin ihan hyvä olla vähän rauhallisemmin. RA (asuntolan vahti) tuli rauhoittelemaan ja kysymään papereita pari kertaa sillon torstaina :D

Eilen satoi taas ja saatiin Erikin kanssa kyyti Anne-Julien kämppikseltä, Michelleltä Cordova Mallille. Nyt oli kerrankin aikaa kierrellä ja menikin ihan kiitettävästi rahaa.
Ostin farkkulegginssit, jotka on ihan kuin farkut, mutta ohuempaa ja joustavampaa matskua. Löysin nämä $39.50 hintaan Pacsunista.



Tilly's-nimisestä kaupasta matkaan lähti pari toppia. Erityisesti tuosta valkeasta tykkään! Tarvitsin vähän tyttömäisempiä toppeja, ja onneksi löytyi. Tilly'sistä olisin löytänyt vaikka mitä, mutten kehdannut pitää Erikiä odottelemassa. Ensi kerralla menen tytön kanssa shoppailemaan! :D




Ja vihdoin pääsin kunnolla kiertelemään Victoria's Secretissä!

Sieltä lähti mukaan kosteusvoide ja hajusuihke hintaan $22...



...sekä liivit ($34.50) ja alushousut ($12.50).



Matkaan lähti myös (ei tosin Cordovasta, mutta muualta) myös hiusväri ja TIGI:n $12:n shampoo. Hiukka halvempaa kuin Suomessa!



Sitten tällainen ihana peiliteini kuva vaatteista in action. Onneksi tuo salama peittää naaman juuri sopivasti :D



Eilen illalla taas Publixiin. Tällä kertaa minä tein ostokset ja sain kyydin Loganilta. Oon nyt kolme kertaa peräkkäisinä päivinä käyny ostamassa sieltä aina jotain alkoholi pitoista. Torstaina oli sellanen nuori jamppa kassalla, joka sano mun henkkarit nähtyään et "Looks like a fake ID to me..". Mä olin jo ihan paniikissa ja selitin jotain Euroopasta ja blablablaa. Sit se myyjä sanoi, että joo rauhotu, se oli vitsi. Seuraavana päivänä sama jamppa oli pakkaamassa mun tavaroita ja se sano et hello, again. Vastasin vaan että thanks, for not freaking me out this time :D
Noh, eilen se tyyppi oli taas töissä, tällä kertaa eri kassalla, mutta se keksi huutaa, että "it's a fake ID!". Jos nyt pitäis taukoa alkoholin ostamisesta ni ei tartteis hävetä silmiä päästään :D
Taas oli vuorossa sellasta turhanpäiväistä hengailua, mutta mukavaa oli :) Käytiin myös Argo Galleyssa syömässä ja siellä kestää ihan hemmetin kauan saada ruokaa! En suosittele.

Btw. Meidän asunnossa on torakoita. Not nice.

Eilen suunniteltiin leffaa, mutta olis puol kirjaa luettavana ja salillaki olis hyvä käydä! Olis kyllä siistiä :)
Tykkään kyllä tästä paikasta kovasti, vaikka onkin ihmisiä ikävä! Että sinällään en kaipaile Suomeen. Onneksi on internetin ihana maailma niin voi pitää yhteyksiä!

No comments:

Post a Comment