Thursday, August 26, 2010

...Pensacola Beach.

No nyt on sitten Pensacolan ranta tsekattu :) Oli aikas kivaisa paikka! Oli mukavan lämmintä, mutta viime päiviin verrattuna tosi viileetä, vain 31 astetta lämmintä :P Olisin heti halunnu juosta veteen, mutta koska rannalla liehui violetti lippu, veteen ei ollu asiaa. Ranta oli täynnä meduusoja.Rannalla nähtiin International Marketing-kurssilta yks amerikkalainen Will ja sen kaverit Matt ja Miles. Ne opetti meille sellasen seurapelin, johon sisältyy kaks kuoppaa ja neljä tölkkiä, jotka on (ensin tietysti tyhjennetty) täytetty hiekalla. Kävin ostamassa rantabaarista ittelleni yhden juoman ja multa ei kysytty edes papereita, iih! :D
Rannan jälkeen kävästiin Cordova Mallissa syömässä tooodella hyvää kiinalaista pikaruokaa ja kierreltiin vähä paikkoja. Siellä pitää käydä ihan ajan kanssa. Kävin katsastamassa mm. Victoria's Secretin, joka oli vähän pettymys, mut eiköhän sieltä lähe jotkut PINK-swetarit mukaan :) Nyt en kuitenkaan ostanu mitään, good for me, vaikka muut ostikin!
Äsken tulin salilta kotiin. Sali on auki onneks 23 asti ni kerettiin vielä käymään!
Huomenna on onneks vaan lyhyt päivä ja lounaan jälkeen on vuorossa ryhmätyön tekemistä ja taas rannalle Anne-Julien kanssa. Illalla bileet ;)

No comments:

Post a Comment