Sunday, September 9, 2012

...10 items I would repurchase.

Tämä postauksen ideana on siis; mitä tuotteita ostaisin uudelleen, jos kaikki meikkini katoaisivat? Näillä tuotteilla ei siis saisi korvattua kaikkea mitä päivittäiseen meikkiini tarvitsen, mutta nämä ovat kymmenen sellaista tuotetta, jotka käyttökokemuksieni perusteella ostaisin uudelleen. Tämä on alunperin ollut haaste, jonka moni Youtube-bloggaaja on tehnyt. Nyt halusin kuitenkin listata omani, ja tätä listaa tulen varmasti myöhemmin päivittelmään.


Ensimmäisenä on pakko aloittaa bareMineralsin meikkipohjasta, joka on minusta kuin unelma. Meikki ei tunnu raskaalta kasvoilla, mutta peittää kuitenkin hyvin. Ja pakko nyt pidemmällä käytöllä myöntää, että Original peittää paremmin kuin Matte, vaikka aiemmin en eroa niin huomannutkaan. Luultavasti ero johtuu suuresti siitä, että Original heijastaa valoa ja Matte on taas nimensä mukaisesti matta. Oma pohjani on sävyä Fairly Light. Olen laiska käyttämään aurinkosuojia, jos kyseessä ei ole hellepäivä, joten jo se suojakerroin 15 on erittäin tervetullut. Tämä ei myöskään tuki ihoa ja sitä on helppo korjailla, joten se on ihanteellinen rasvoittuvalle iholleni.


Tämä ei ole varsinaisesti meikkituote, mutta meikkiä laittaessa ehdoton ja halusin tämän mukaan listaan. ACOn Face Young mattapinnan jättävä päivävoide ei ole kuivaihoisia varten, mutta auttaa pitämään kiiltoa kurissa. Jos kaikki meikkini katoaisivat kerralla (ja samalla siis ilmeisesti myös kosteusvoiteet) ostaisin mieluummin tämän ACOn version, kuin kalliimman Avenen mattavoiteen, vaikka sitäkin haluan joskus kokeilla. Pidän erityisesti myös tuotteen pakkauksesta eli pumppupullosta, sillä se on hygieenistä ja yhdellä pumppauksella tuotetta saa juuri sopivasti.


Ostaisin ehdottomasti myös Wet n Wildin Comfort Zone-paletin. Tällä paletilla saa rahalleen vastinetta ja enemmänkin. Paletti maksaa alle kympin, mutta saat kahdeksan hyvin pigmenttistä ja hyvin kestävää sävyä. Olen hyvin hillityn silmämeikin ystävä, joten ruskeat sävyt ovat olleet paljon käytössä, mutta esim. vihreän puolen alin, eli Definer sävy näyttää todella upealta. Kerään toistaiseksi vielä rohkeutta kokeilla vihreää silmämeikkiä, mutta eiköhän sitäkin tule vielä kokeiltua.


Myös bareMineralsin Vanilla Sugar-luomiväri olisi ostettava uudelleen. Se on vaan jotenkin niin kaunis ja sopii hyvin koko luomelle käytettynä. Vanilla Sugar ei ole matta, vaan siinä on hiukan helmiäistä. Tätä olen laittanut folioimalla luomelle ja se näyttää upealta!


Ostaisin ehdottomasti myös ainakin pari e.l.f:in sivellintä. E.l.f. Mineral-sarjan Blending Eye Brush-sivellin on loistava häivyttämiseen! Se on myöskin hyvin pehmeä, joten sitä on miellyttävä käyttää. E.l.f. Studio-sarjasta ostaisin Small Angled Brush-siveltimen, joka on loistava kulmakarvoille. Omani on ollut kovassa käytössä, mutta se silti pitää muotonsa ja on edelleen jämäkkä.


Myös EcoToolsin matkakabukin ostaisin uudelleen. Se on edullinen, tiheä ja pehmeä, sen saa helposti mukaan laukkuun, eikä siitä ole irronnut yhtäkään harjasta. Mitä muuta voisi pyytää?


E.l.f:in HD Powder löytyisi myös ostoslistalta. Tällä saa häivytettyä tehokkaasti huokosia ja pidettyä rasvaisuutta kurissa. Purkki sisältää 8grammaa valkoista viimeistelypuuteria ja maksaa alle 7€ eli budjettikaan ei tästä kärsisi.


Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä on Make Up Storen poskipuna sävyssä Complex. Tuo sävy on kertakaikkisen ihana! Persikkainen pinkki, jossa on hieman shimmeriä, mutta poskilla melko matta. Hyvä perusposkipuna siis. Pidän MUSin tuotteiden laadusta ja riittoisuudesta, joten tätä tulisi varmasti ikävä, jos kaikki meikkini katoaisivat.

Nyt haluaisin kuulla muiden kymmenestä tuotteesta, jotka te ostaisitte uudelleen, jos koko meikkivarasto katoaisikin yhdessä yössä! Haastankin muutaman bloggaajan, mutta vaikken haastaisikaan juuri sinua, tee ihmeessä oma listasi omaan blogiisi (ja mielellään laittakaan mullekin linkkiä, rakastan lukea näitä!) tai heittäkää omia lemppareita kommentteihin! :)
Eli haastan seuraavat bloggaajat: Reetta, Maittis, Virve, MouMou-Iina, .Nekku., Mistress Mystral ja Karoliina.

Mahtavaa syyssunnuntaita kaikille! :)

EDIT: Menin sitten silti unohtamaan yhden tuotteen listasta, eli tässä oikeasti 10. ja viimeinen tuote!


Eli e.l.f:in kulmakarvageeli! Tämä tuote on edullinen ja toimiva. Geeli ei tee kulmakarvoista koppuroita, mutta pitää ne silti paikoillaan. Olen nyt päässyt vasta ensimmäisen hylsyn toisen puolen loppuun, eli riittoisaakin se on. Molemmat päät sisältävät samaa tavaraa, vaikka toisessa päässä lukeekin Eyebrow ja toisessa Eyelash. Käytän tätä siis pelkäästään kulmille, sillä en ymmärrä tuotteen funktiota ripsissä. Varastoonkin olen jo ostanut toisen geeliputkilon, joten ei pitäisi ihan äkkiä loppua!

Tässä nyt siis oikeasti ne kaikki 10 tuotetta :)

No comments:

Post a Comment