Sunday, October 24, 2010

...the middle.

Eilen kuulin pitkästä aikaa Jimmy Eat World - The Middle. Jotenkin kolahti taas pitkästä aikaa.

It just takes some time, little girl you're in the middle of the ride.
Everything will be just fine, everything will be alright.
Live right now.
Yeah, just be yourself.
It doesn't matter if it's good enough for someone else.
Hey, don't write yourself off yet.
It's only in your head you feel left out or looked down on.
Just do your best, do everything you can.
And don't you worry what the bitter hearts are gonna say.


Ajattelin tehdä tuon edellisen postauksen perään tällaisen selvennyksen noista baareista, mitä mainitsen.

Seville
Oikeastaan ihan hiton iso baari, missä on monta eri puolta. Siellä on esim. pianobaarimainen osa, jossa olen jopa kerran käyny, sellanen osa, missä musiikki on aika hiljasella ja jopa kuulee mitä ihmiset sanoo ja siellä voi pelata myös bilistä. Löytyy myös sellanen omituinen osa, jossa soi aina musiikkia ja on pien tanssilattia, mut kukaan ei ikinä oo siellä. Sitten on se puoli, jossa suurin osa ihmisistä yleensä on eli se varsinainen klubi-puoli. Sekin on kahessa osassa, siellä on sellanen parvi, missä on baari tiski ja alhaalla on pari biljardipöytää, isompi tanssilattia, baaritiski yms. Seville on sisustukseltaan sellanen vanha, muistuttaa vähän jotain cancan-mestaa (mikä niitten oikee nimi on?).
Sevilleen on sisäänpääsymaksu, joka on $5 täysikäsille ja alaikäsille (jotka taitaa päästä vaan torstaisin sisään) jotain $10. Seville on se paikka, mihi mennään torstaisin. Kerran oon käyny lauantainakin siellä, mut sillon porukka oli siellä tosiaan vähän vanhempaa ja rauhallisempaa.

Fish House
Fish House on sellanen ulkoilmabaari ja sijaitsee veden äärellä. Se taitaa toimi ravintolana päivisin, tai en oikein tiedä. Se on sellanen hiton iso rakennus, missä on paljon kaikkea (huomasin viimeks, että siellä on myös Starbucks päivisin). Kaikki on yleensä The Deckillä (kuva edellisessä postauksessa), missä se sama bändi soittaa aina covereita. Bändin lopetettua siellä soi normaalibaarimusa.
Fish Houseen ei ainakaan keskivkosin ole sisäänpääsymaksua, mut muullon en oo siellä käynykään. Fish House on tosiaan siis keskivkon baari, koska tytöt saa siellä juomat hintaan $2+tax. Siellä on aina ihan hitosti porukkaa ja ahdasta.

Hopjacks
Tykkään Hopjacksista aika paljon, se on vähä niinku Rolleri, josta taas en tykkää. Tykkään enemmän tosta Amerikan rokkibaarimeiningistä. Hopjacksissa oon käyny vaan pari kertaa, molemmat lauantaina, eikä ole tarvinnu maksaa mitään sisään. Oon juonu siellä vaan oluita (??!!). Baari on aika pien, sellanen pitkulainen huone, joka ei ole kovin silmiähivelevän näkönen, mutta hauska paikka. Siellä soittaa aina tosiaan bändi ja viimeks ne soitti mm. Yellowcardia, Thricea ja Jimmy Eat Worldia. Sanomattakin selvää, että tykkäsin!

Cabanas
Ihan järkyttävä paikka. Ne mainostaa Cabanasia yökerhona, mutta se on vaan baari, jossa on erittäin pieni tanssilattia yhdessä nurkassa. Oon käyny kerran ja toivon, ettei tartte mennä uudestaan. Siellä oli ihan kauheen ahdasta ja rööki hais niin järkyttävän pahalle, et vaikka olin siellä n.tunnin vaatteisiin jäi ihan kauhee röökinhaju. Kalliita juomia, ei sisäänpääsymaksua.

Club Ice
En oikein tällekään baarille lämmenny (hehheh). Ice on vaan iso huone, jossa on vähä tilpehööriä, baaritiskiä ja DJ-koppia. Ainut hyvä puoli paikassa on, että se on ihan Hopjacksin vieressä ja koska kumpaakaan ei oo sisäänpääsymaksua ni baarien väliä voi juosta niin paljon ku haluaa. Ice jotenkin muistuttaa mua Zäckistä niin en jotenkaan tykkää :D

No comments:

Post a Comment