Wednesday, October 20, 2010

...sick&tired.

Vähään aikaan en oo taas jaksanu/kerinny päivitellä tänne mitään. Äiti ei kuulemma edes halua enää lukea tätä mun blogia!! ja tää on se hyvin pitkälle sensuroitu versio!!

Alotan viime vkon päivittelyn keskivkosta, koska tiistaisin ei koskaan tapahdu mitään mielenkiintosta.
Keskivkona alkoi siis mentiin taas Fish Houseen porukalla. Otettiin taksi alle ja mentiin. Logan ei päässy edes sisälle, koska se on alle 20 ja yritti sisälle vanhalla rannekkeella :D Nähtiin taas paljon tuttuja ja tuli tehtyä taas uusiakin tuttavuuksia. Jatkoille mentiin Ursin luo ja muistikuvia jatkoilta ei ihan kamalasti ole. Jatkoille kuulemma päästiin Mauricen kyydillä ja taksilla sitten tänne kampukselle. Mutta hauskaa siis oli!

Torstaina vaan ei ollu :D Nukuin pommiin ainoalta tunnilta, heräsin ja katoin kännykkää ja tuumasin, että tunnit loppu vartti sitten. Hienoa. Torstaipäivän vietin ihan alkoholittomissa merkeissä. Oli Ludacrisin konsertti, joka ei ihan miellyttänyt. Ensin mentiin Anne-Julien, Erikin, Tonin ja Villen kanssa Field Houseen, mut sitten paljastui, ettei laukkuja saa viedä sisälle ollenkaan. Jouduin kävelemään takasin Westiin viemään laukun ja sit menin Andin kanssa uudestaan konserttipaikalle. Lopulta lähdettiin ennen konsertin loppua Waffle Houseen syömään Julian, Tonin, Erikin ja Villen kanssa. Yritettiin kyllä kovasti ettiä Whataburgeria, mutta jotenkaan ei löydetty sitä, vaikka se oli siinä 100m siitä Waffle Housesta, jossa lopulta sit syötiin :D

Perjantaiaamuna olinkin sit kipeenä ja sopivasti hoitamassa edellisten bileiden jälkimaininkeja tuolla Housing rakennuksessa. Päivällä otin torkut ja koitin tehdä ryhmätyötä. Illemmalla kävin futispelissä Mauricen, Martinin ja Andin kanssa ja ihan illaksi pitikin keretä isompiin bileisiin sveitsiläiskartanoon. Olin kipeenä, joten otin aika iisisti. Pelkkiä Jurin vodkashotteja kurkkukipuun :D Muut pelaili siis Kingsia, itse keskivkon jatkoista viisastuneena jätin sen suosiolla väliin. Sveitsikartanosta jatkettiin Club Iceen, joka oli aika karmea paikka. Me no likey. Johtui ehkä siitä, ettei ollu tuiterissa. Baarista jotku lähti jatkoille, mutta me Mauricen ja Andin kanssa katsottiin parhaaksi siirtyä kotiin. Taksin ettiminen olikin ihan oma seikkailunsa.

Sorry Urs for stealing your pics.

Lauantaina pyörittiin ympäri kaupunkia, käytiin ensin Rossissa ja Academyssa, sit käytiin katsomassa kuollutta keskustaa, ylikansoittunutta rantaa (siellä oli Deluna Fest, muistutti mukavasti festareita) ja lopulta mentiin Cordova Mallille. Ostin sieltä ruisleipää!! Okei, ei ole ihan suomalaisen ruisleivän veroista, mut kyl sitä paremman puutteessa syö. Lauantai-iltana ajattelin ensin nukkua, mutta sitten päädyin lähtemään Mauricen, Martinin ja Andin kanssa käymään Hopjacksissa (vähän sellanen rokkibaari, tykkäsin yllättävän paljon) ja Sevillessä (same old, same old.).
Talking about Seville. Löysin tän ihan hirveen kuvan joskus Lauran kuvista. Jotain niin järkyttävää...ja niin hauskaa! :D

Sorry Laura for stealing your pic.


Mikä toi Tonin ilme on? Miks mun käsi on noin?? Miks Markos näyttää tolta??? Ketä noi kaks muijaa tossa oikeessa reunassa on??? Miksi tää kuva oli yläpäätään Facebookissa???? :D

Sunnuntain nukuin ja luin. Teki ihan hyvää. Eilenkin koitin parannella itseäni parhaani mukaan. Ääneni alkaa pikku hiljaa normalisoitua.

Tänään oli quiz ja se meni läpi, 10 pistettä kiitos. Loppupäivän tein ryhmätyötä, joka olis voinu mennä paremminki, mut nyt se on pois alta.

Huomenna on taas keskivko, saa nähä mitä se tuo tullessaan. Nyt nukkumaan ja aamulla kirjastoon :)

No comments:

Post a Comment