Friday, May 11, 2012

...better be BB.


Ostinpa tuon Garnierin BB Creamin, koska kaikki muutkin tekee niin. No ei vais, vaan mietin tuon BB-voiteen ja tavallisen suojakertoimellisen kosteusvoiteen välillä. BB voitti, koska oletan sen olevan kesällä kivempi meikkipohja kuin kosteusvoide+meikinpohjustusvoide+meikkivoide. Tykkään omasta Make Up Storen meikkivoiteesta hirmuisesti; se on kevyt, mutta pitää silti mattana. Mattaisuus onkin mulle tärkeää, koska en tykkää yhtään kiillosta kasvoilla. En siis halua sentin paksuista pakkelinaamaa, mutta en halua kyllä rasvanaamaakaan. Boosts healthy glow lukee tuossa BB-voidepaketin kyljessä, joten se vähän arvellutti, mutta toivotaan, että hienoinen puuterointi korjaa asian. Toisaalta kesällä, siis jolloin aion enimmäkseen tuota voidetta käyttää, kaikkien naama kiiltää enemmän tai vähemmän, halusi tai ei. Oli jotenkin houkuttelevampi ajatus olla naama hiessä yhden voiteen kanssa kuin kolmen.

Sipaisin tuota Miracle Skin Perfectoria äsken kasvoille ja ihan miellyttävälle se tuntui. Ei peitä (tietenkään) yhtä hyvin kuin meikkivoide, mutta varmaankin helpottaa meikkirutiinia huomattavasti kesällä. Paketissa lukee, että toinen kerros peittää paremmin, joka on minulle ihan hyvä uutinen. Minulla ei ole mikään maailman paras iho, joten haluan peittää myös ihon virheitä, mutta toisaalta epäpuhtauksia tulee iholle herkemmin, jos hiki ja meikkivoiteet tukkivat huokosia. Iholle jää minusta vähän nihkeä pinta, mutta ei mikään hirmuisen inha. BB-voide kyllä tuoksui minusta yllättävän hyvälle ja suojakerroin on aina plussaa! Ihan siis kelpo tuotteelta vaikuttaa, kun hintakin oli varsin alhainen n.12€.

Nyt The Officen pariin :)

EDIT: Myöhemmin huomasin tämän tuotteen tekevän ihooni finnejä, joten pistin tämän tuotteen kiertoon.

3 comments:

 1. Olipa kiva kuulla sun kommentteja tästä voiteesta! Oon jo pitkään miettinyt tän ostoa mutta juuri se peittävyys arveluttaa. Sitä nimittäin kaipaan eniten meikissä, koska munkaan iho ei oo mikään maailman paras. Meikkivoidetta mulle ei tulisi mieleenkään levittää kahta kerrosta, miltä se tuntuu tämän voiteen kanssa? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo se ei kyllä peitä yhtä hyvin kuin meikkivoide. Tänään laitoin töihin tuota pari kerrosta, ja tuntui aika kevyelle, että ei tullut sellaista maski-fiilistä :P Aika hyvin kuitenkin tasoitti noin yleisesti ihon sävyä, mutta itse ainakin saatan välillä turvautua peitevoiteeseen :)

   Delete
  2. Oukki doukki, täytynee jatkaa harkintaa :P

   Delete