Sunday, July 15, 2012

Product face-off: L'Oreal vs Oliv Naturell


Kuten kuvasta näkyy, olen pakostakin joutunut siirtymään uuteen putsariin. Vanha puhdistusvaahtoni eli Kicksissä ennen myyty Oliv Naturellin Cleansing Mousse oli jotain aivan ihanaa! Se oli edullista, puhdisti kasvot ja poisti meikin tehokkaasti, muttei kuitenkaan kuivattanut ihoa. Sen valmistus on ilmeisesti lopetettu, eikä sitä ole enää kuukausiin näkynyt Kicksin hyllyillä. Harmi...oma putelini vetelee aivan viimeisiään.

Nyt sitten päätin kokeilla L'Orealin Perfect Clean-sarjan hellävaraisinta versiota. Se on myös edullinen, maksoi suurin piirtein saman verran kuin Oliv Naturell. Käytin tätä asuessani Floridassa, jolloin ihoni oli rasvaisempi kuin nyt, joten tuo vaaleanpunainen versio ei ollut niin tehokas kuin halusin, joten käytin sarjan oranssia versiota. Muistaakseni ne olivat tismalleen samoja kuin nämä Suomen versiot, mutta erilaisissa pakkauksissa. Tuote on siis voidemaista, mutta tuolla sienellä levitettynä ja hierottuna kasvoille se vaahtoaa kevyesti. Puhdistaa meikikin, eikä kuivata, mutta jotenkin tykkäsin enemmän Oliv Naturellin vaahdosta.

Voiton silti vie väkisinkin L'Orealin Perfect Clean Foaming Cream. Yksinkertaisesti, koska sitä ylipäätään löytyy kauppojen hyllyiltä. Ja ehkä tämä L'Orealin putsari on minulle nyt muutenkin parempi vaihtoehto. Olen nyt pari päivää käyttänyt mineraalimeikkipohjaa, joka on ehkä hieman työläämpi pestä kasvoilta pois. L'Orealin putsarin sieni kuitenkin varmistaa, että kaikki meikki peseytyyy pois.

Kuinka ärsyttävää onkaan kun lempituotteen valmistus lopetetaan?

No comments:

Post a Comment