Wednesday, November 16, 2011

...Esprit boots and mineral make up.

Huhheijaa..huokaisen nyt erittäin syvään, sillä nyt on seitsemän päivän työputki takana ja huomenna odottaa vapaapäivä.
Palaan nyt kuitenkin eilisiltaan. Tein silloin jotakin kohtalokasta, eli kirjauduin nettikauppojen sivuille ja pistinkin kahteen eri puljuun tilauksen menemään.
Aloitetaan siitä hinnakkaammasta.


Tilasin Brandos.fi:stä 89€:n Espritin nahkaiset talvibootsit. Siis vihdoinkin sain päätettyä ja ostettua itselleni talvikengät. Mulla on ollut hirmuisia kriteerejä talvikengille ja ne on välillä muuttuneetkin. Halusin tosiaan sellaiset bikerbootsimaiset kengät, jotka voi vaan sujauttaa jalkaan. Ja koska olen vilukissa, kengissä täytyy olla lämmin vuori. Ja koska asumme kylmässä ja jäisessä Suomessa, pohja ei saa olla sileä, sillä täällä saa liukastella ihan tarpeeksi muutenkin. Ja väriksi olisin mieluusti kelpuuttanut ruskeat bootsit, mutta kokojen puuttuessa päädyin mustiin kenkiin. Materiaalitoiveeni tietysti oli nahka, mutta kertaalleen jo luovuin siitä, mutta onneksi nuo Espritin saappaat eivät olleet pahan hintaiset, vaikka ne nahkaa ovatkin. Toivottavasti kengät ovat sopivan kokoiset, jotta olisin valmis pakkasiin ja tämä toivoton talvikenkien metsästys olisi jo ohi :P

Kerta olin jo nettishoppailun makuun päässyt, suuntasin e.l.f:in sivuille, joille olin saanut alekoodin, jolla sain -40% alennusta yli 24€:n tilauksesta...ja kuinkas ollakaan...Tosiaan, mun meikkipussista ei löydy yhtäkään huulituotetta, mutta ensi viikolla pitäisi löytyä. Ostoskoriin eksyi mintuntuoksuinen huulikiilto sävyssä Miami sekä mattapinnan jättävä huuliväri Natural-sävyssä. Mun ajatuksena oli, että voin käyttää tota huulikiiltoa ton matan värin päällä, mutta noita voi käyttää myös erikseen. Saas nähdä millainen yhdistelmä noista tulee. Molemmat oli aluperin 4€/kpl, mutta alen jälkeen hinnaksi jäi 2,40€/kpl.


Tää kynsinauhakynä oli kyllä kieltämättä vain heräteostos. Tän pitäisi kosteuttaa kynsinauhoja ja kynsiäkin. Mun kädet on olleet viime aikoina tosi kuivat ja kynsinauhoistakin huomaa sen. Tälle ei alen jälkeen jäänyt hinnaksi kuin joku euro, alunperin 1,70€.


Mutta tää oli ensisijainen syy miksi tein tilauksen. En ole valmis sijoittamaan hirmuisia summia bare mineralsin mineraalimeikkeihin, joten ajattelin kokeilla näitä, että onko näistä mihinkään. Tää on siis e.l.f:in oma mineraalimeikkisarja ja tilasin starter packin, jossa itse meikki"voiteen" mukana tulee myös peiteaine, poskipuna, pari meikkisivellintä ja kanvaspussukka säilytykseen. Koko hötäkän hinta on alunperinkin vain 17€, mutta kiitos alekoodin, maksoin siitä vain n.10€. Testaan sitten tuotteet saatuani valloittaako mineraalimeikit minutkin ja uskallanko sijoittaa suurempia summia parempiin tuotteisiin.

Tilauksen loppusumma jäi postikuluineenkin alle 20€:n, joten ei paha, ei paha. Toivottavasti tuotteetkaan eivät ole pahoja :D
Pidän peukkuja molempien tilausten suhteen, toivottavasti ei menneet rahat harakoille :P

PS: Annan blogissa on muuten menossa arvonta: CLICK

2 comments:

  1. IHANAT kengät, olen metsästänyt juuri tuollaisia! Oi voi! <3

    ReplyDelete
  2. Kiitos! :) Joo mäkin olen kolunnut kaikki kaupat ja nettikaupat lävitse ja nyt sitten löysin onneksi nuo :P Toivon niin hartaasti, että ne on sopivat!
    Toivottavasti sullekin löytyy Se Oikea pari ;)

    ReplyDelete