Tuesday, July 3, 2012

...semi-annual.

Mulla ja Paavolla oli toissapäivänä 1½-vuotispäivä ja hankittiin toisillemme pienoiset lahjat :) Monet pariskunnat ei varmaan hanki edes vuosipäivisin lahjoja, mutta minusta on kiva muistaa toista.


Itse hankin Paavolle tummanharmaan Moccamasterin! Kun me muutettiin yhteen laitettiin Paavon kahvinkeitin varastoon ja käytettiin mun aikoinaan ylppärilahjaksi saatua OBH Nordican Chili-sarjan kahvinkeitintä. Saman sarjan vedenkeitin pilkottaakin kuvasta. Nyt sitten päivitettiin meille useaksi vuodeksi uusi keitin. Tuo kyseinen "luksus"-malli sisältää automaattisen tippalukon ja virrankatkaisun. Tärkein ero minusta perinteiseen Moccamasteriin oli kuitenkin se, että tuo suodantinpideke ei irtoa, kun pannun ottaa pois. Minusta se on todella epäkäytännöllistä ja sotkuista. Väriltäänkin tuo on meistä mieleisin.


Tämä Paavon antama lahja oli hirmuisen vaikea kuvata fiksusti! Tuo on siis BaBylissin valaistu peili, jollaista olen himoinnut jo jonkin aikaa. Haaveilen sellaisesta täydellisestä meikkipöydästä, jossa on sopivat säilytystilat meikeille ja siveltimille ja juuri tällainen peili. Nyt olen siis askeleen lähempänä juuri sitä täydellistä meikkipöytää!

3 comments:

 1. Ihana tuo peili! :) Itekin oon haaveillu tommosesta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Noita kuulemma löytyy myös kultaisina! :) Anttiloissa ja Sokkareissa varmastikin löytyy ja joskus Sokkarilla hypistelin myös sellasta pienempää OBH Nordican versiota, joka varmasti ihan yhtä passeli kun tuo isompi versio. Se oli lisäksi vielä aikas edullinen, kannattaa käydä tsekkaamassa :)

   Delete
  2. Okei kiitti! Pitää käydä kattelee :)

   Delete