Saturday, March 2, 2013

...changes.


Mulla oli tuossa viime kuun viimeinen päivä viimeinen työpäiväni Riverin leivissä ja nyt sitten jatketaan muihin hommiin. Tuo ylläoleva kuva ei siis ole tuolta kyseiseltä päivältä, mutta kuvastaa hyvin sitä meininkiä :D Viimeinen työpäivä ei, ihme kyllä, tuntunut sen kummallisemmalle kuin muutkaan päivät. Ei ollut edes haikeutta ilmassa ja askelkin tuntui hirmuisen kevyeltä :D Hyvä asiahan se vain on, onpahan tullut ainakin tehtyä oikea ratkaisu työpaikkaa vaihtaessa! Hyvillä fiiliksillä kuitenkin lähdettiin, tulihan tuollakin työpaikassa opittua vaikka mitä. Eniten sanoisin oppineeni sellaista reippautta ja varmuutta hankalissa ja kiusallisissa tilanteissa...niitä kun välillä riitti.


Sain työkavereilta läksiäislahjaksi kukkia, tuollaisen ison keittiöpurkin (jonne mielikuvituksekkaasti säilöin meidän sipulit purkin kuvituksen mukaan) sekä maailman mahtavimman kortin!


Katsokaa nyt tuota, se on ihan järjettömän hieno! Tällaisia korttien pitäisi aina olla! :P

Seuraavakin duunipaikka on vaatemyymälä ja senkin ketjun vaatteet taas näkyy varmaan aika vahvasti myös täällä blogissa. Ei muuta kuin häntä pystyssä kohti uusia seikkailuja!

No comments:

Post a Comment