Sunday, March 3, 2013

...Jelly Kisses.


Kävin tuossa toissapäivänä viettämässä laatuaikaa ystäväni kanssa alusvaate- ja meikkiostosten sekä hyvän ruuan parissa ja rohkaistuin ostamaan viimein IsaDoran Jelly Kiss-punia. Nämä ovat siis kiiltopunia vai miksi näitä nyt voi kutsua. Minusta nämä ovat huulipunan, -kiillon ja -voiteen sekoitus. Nämä ovat juuri sellaisia huulimeikkejä, joita minä voin kuvitella käyttäväni päivittäin. Nyt siis ärsyttää, että jahkailin niin kauan näiden hankkimista. Yhdellä kerroksella saa hyvin läpikuultavan, melkein vain kiiltomaisen lopputuloksen. Kerrostamalla taas väriä saa enemmän, muttei silloinkaan mitään täysin peittävää lopputulosta. Eli hyvin turvallinen huulimeikki ja helppo levittää huulille myös ilman peiliä.


Ostin sävyt Ballerina ja Rose Blush. Rose Blush kuuluu IsaDoran ns. vakiosarjaan ja se on sävyltään hyvin lähellä omaa huulieni sävyä. Rose Blush on siis sellainen "omat huulet, mutta parempi"-sävy. Ballerina taas kuuluu IsaDoran tämän kevään kokoelmaan ja on yleisesti juuri sellainen Barbie-pinkki mitä vihaan, mutta tällaisena läpikuultavana punana se näyttää ihanan keväiseltä.


Kädelle swatchasin sävyt useampana kerroksena, jotta väri näkyisi hyvin. Toki huulilla sävyt näyttävät hieman erilaisilta, mutta swatcheissa näkee kuinka sävyt ovat silti läpikuultavia, vaikka väriä on useampi kerros. Lopputulos pysyy siis hyvin luonnollisena. Nyt minua himottaisikin saada myös muita sävyjä, mutta näiden hieman suolainen hinta hillitsee himotuksiani. Mielestäni yli 14€ on markettipunasta todella paljon. Katson nyt miten näille tulee käyttöä ja jos näistä muodostuu suosikkejani, niin miksi ei?

Mitä muut ovat mieltä IsaDoran Jelly Kiss-kiiltopunista?

No comments:

Post a Comment