Saturday, March 9, 2013

...LivBox of March.

Olin tällä viikolla kolme päivää koulutuksessa toisella paikkakunnalla, enkä päässyt LivBoxiin tai pariin muuhunkaan pakettiin käsiksi kuin vasta eilen. Mulla oli melkeinpä joulufiilikset, kun pääsin availemaan paketit. Joka tapauksessa nyt siihen tämän kuun LivBoxin sisältöön, jonka teemana oli luonnonkosmetiikka. Luonnonkosmetiikka ei kyllä yleisesti saa minun aivosolujani aktivoitumaan, mutta boksista löytyi ihan kivojakin yllätyksiä.


Alkufiilikset oli melko negatiiviset. Näinkö vähän tavaraa boksissa on? Tuotteita oli kyllä viisi, mutta boksi näytti jotenkin todella tyhjältä. Ja tosiaan en itse hae käyttämiltäni kosmetiikkatuotteilta luonnollisuutta, sillä on niin vaikea muutenkin löytää omalla iholla toimivia tuotteita, joten luonnonkosmetiikka on minulle melko vierasta.


Aloitetaanpa Ma Provencen palashampoosta, josta tuli 25g näytekoko. Tätä en ole vielä testannut käytössä, sillä palashampoot kummastuttavat minua sen verran, etten ole uskaltautunut sitä käyttämään. Näytekoko on kyllä mielestäni hyvänkokoinen, jos tästä tosiaan pitäisi riittää 10-15 pesuun ja normaalikokoinenkin shampoopala on 85g kokoinen. Kuvauslapussa sanotaan, että tämän kanssa ei tarvitse erikseen hoitoainetta, joten voi olla, että säilytän tämän matkaamista varten.


Myöskään Ziajan vuohenmaito-päivävoidetta en ole ehtinyt kokeilemaan. Voidepurkissa on sellainen foliomainen välikansi, jota en halua vielä avata, kun kaapit on täynnä erilaisia päivävoiteita. Saamani näytekoko on 10ml, mutta normaalikokoinenkin purkki on vain 50ml kokoinen. Tämä voide vähän arvelluttaa. Vuohenmaitovoide kuulostaa sille, että naama tukkeutuisi sekunnissa, mutta kokeilematta en osaa sanoa juuta enkä jaata. Kuvauslapussa voidetta kuvaillaan kiinteyttäväksi, kosteuttavaksi ja nopeasti imeytyväksi.


Primaveran inkivääri & lime -suihkugeeli oli mielestäni ihan hyvä tuote, ainakin näin yhden kokeilun jälkeen. Tämä on myös sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Tuoksua tässä tuotteessa riittää eikä sitä voi ainakaan esanssiseksi kutsua. Hyvin virkistävän tuoksuinen ja vaahtoaa hyvin. Itse olen saanut aina vähän sellaisen käsityksen, että koostumukset kärsivät luonnonkosmetiikassa, mutta tämä oli tosiaan positiivinen yllätys! Vaikka pidinkin tuotteesta, niin tuskin tulen ostamaan tätä suihkugeeliä myöhemmin normaalikoossa, sillä 200ml puteli maksaa yli 14€, joka on mielestäni liikaa suihkugeelistä.


Boksissa oli myös Burt's Beesin Hand Salve -käsivoide. Tuote tuoksuu todella vahvasti, eikä sen puolesta ole kyllä kaikille sopiva. Minua tuoksu ei haitannut, vaikka voimakas olikin. Eniten minua ärsytti voiteen pakkaustapa. Miten tuota kovaa vahamaista voidetta pitäisi tuosta purkista koko käsiin levittää? Siinä menisi pieni ikuisuus, joten luultavasti käytän tämän kynsinauhavoiteena pois. En vaan ilmeisesti tajua. Minusta on vaan niin paljon helpompaa turauttaa käsivoidetta nokare kämmenselälle ja hieroa se käsiin, joten miksi tuhlaisin aikaa nykertämällä tuota käsiini? Kova voide ei myöskään imeydy kovin nopeasti. En siis osaa sanoa itse kosteustehoista mitään, koska tuotteen käyttämisestä on tehty sen verran hankalaa.


Laveran Trend Sensitive Liquid Eyeliner -rajauskynä on boksin toinen sertifioitua luonnonkosmetiikkaa oleva tuote. Tämä on myös boksin ainoa täysikokoinen tuote. Kokeilin tätä vain hyvin nopeasti suhraamalla, mutta sain tähän mennessä parhaat rajaukset mitä olen millään nestemäisellä/geelimäisellä rajaustuotteella saanut aikaiseksi.


Sivellin on ns. normaali nestemäisen rajaustuotteen sivellin. Se ei ole kovin napakka, joten epäilin siveltimen tarkkuutta, mutta yllätyin siis positiivisesti. Rajaus peseytyy mielestäni hyvin pois, joten silmiä ei tarvitse liikoja hangata. Tämä onkin boksin suosikkituotteeni!

Tämä boksi oli viimeinen 3kk:n LivBox tilauksestani ja nyt harkitsen vielä jatkanko tilausta. Toisaalta olen pitänyt siitä, että olen päässyt kokeilemaan uusia tuotteita, joita en välttämättä muutoin kokeilisi. On kuitenkin aina mahdollisuus siihen, että boksi ei aina miellytäkään eikä silloin rahoillensa saa yhtä hyvin vastinetta. Voi olla, että jatkan tilausta, sillä minua kiinnostaa ensi kuun boksin sisältö, jonka teema kuulemma liittyy silmiin, mutta saapahan nähdä.

Mitä muut ovat mieltä maaliskuun LivBoxista?

No comments:

Post a Comment