Sunday, March 10, 2013

...wonders of BeautyBay.

Tein jokunen aika sitten BeautyBaylle ison tilauksen. Ostan kaikki erikoisemmat kosmetiikkatuotteeni nykyään BeautyBaysta, sillä palvelu pelaa, tuotteet saa supernopeasti sekä edullisesti (tai ainakin edullisemmin kuin Suomesta) ja kaikista tärkeintä; ei tarvitse pelätä mahdollisia alv- tai tullimaksuja. Suosittelen kyseistä nettikauppaa kaikella lämmöllä.


Tämän tilauksen innoittaja on nyt tässä! Eli bareMinerals READY SPF 20 Foundation, jota siis nyt saa ainakin BeautyBayn ja FeelUniquen kautta Suomeen. (FeelUniquesta tilatessa kannattaa tosin muistaa, että kaikki mahdolliset tulli-ikävyydet ovat mahdollisia.) Kyseessä on siis mineraalimeikkipohja, joka on nyt kiinteässä muodossa. Kyttäsin tätä jo viime vuoden puolella Yhdysvaltojen bM-sivuilta, mutta Euroopan kaupoissa tästä ei vielä ollut tietoakaan. Nyt se on kuitenkin vihdoin saatavilla! Tällä saa peittävän lopputuloksen todella nopeasti, mikä on ainakin minulle positiivista, sillä omat aamuni ovat kiireisiä. Kirjoittelen tästä varmastikin yksityiskohtaisempaa arviota, kun olen käyttänyt tätä enemmän ja nähnyt paremmin mihin tuote pystyy. Oma sävyni on Fair ja tämä maksoi n. 25€.


Meikkipohjan kaveriksi hankin bM:n Precision Face-siveltimen, jolla tuon edellisen pohjan levittäminen on todella helppoa. Ne siis toimivat yhdessä todella hyvin. Tämä on synteettinen sivellin ja muutama sipaisu riittää peittävään jälkeen ja voisin kuvitella, että se iholle parempi, kun ei tarvitse hieroa kasvoja saadakseen peittävän lopputuloksen.

Tilasin myös Brow-siveltimen. Tällä kertaa tilauksen syynä ovat negatiiviset kommentit hehkutusten sijaan. Tätä aitokarvaista sivellintä on haukuttu liian karheaksi, mutta itse kaipasin Inglotin kulmapaletissa olevalle kulmavahalle sivellintä, joka olisi isompi ja napakampi kuin e.l.f:in kulmasiveltimeni. Olen todennut tämän sekä kulmakarvavahalle että puuterimaiselle kulmavärille toimivaksi siveltimeksi. Brow-sivellin on tosiaan melko karhea sivellin, mutta sillä on helppo ns. harjata kulmat oikeaan suuntaan. Brow-sivellin maksoi n. 10€ ja Precision Face-sivellin n. 25€.


Olen näköjään melkoinen bareMinerals-fani, sillä tilaukseeni eksyi neljäskin tuote samalta merkiltä. Olen tykännyt Starter Kitin mukana tulleesta Prime Time -meikinpohjustajasta, mutta se alkaa olla lopuillaan ja se oli enemmän tarkoitettu kuivemmalle iholle. Halusin kokeilla tätä Oil Control-versiota, joka on näin parin käyttökerran perusteella toiminut oikein mukavasti ja pitänyt kiillon hyvin kurissa. Tosin en osaa sanoa onko se täysin tämän vai seuraavan tuotteen ansiota. Plussaa tuotteen pumppupullosta. Tämä pohjustaja maksoi n. 18€ eli samoissa hinnoissa esim. Lumenen vastaavan pohjustajan kanssa.


Muradin Oil Control Mattifier SPF 15 on toinen tuote, joka on auttanut pitämään rasvaisuutta kurissa. Voide on paksua, mutta ei rasvaista. Mikä parasta voiteen suojakerroin on mineraalimeikin alle sopiva (mitä kaikki suojakertoimelliset kosteusvoiteet eivät ole), joten nyt minulla on melko hyvä kerrostus suojakertoimia kasvojen iholle. Kosteusvoiteessa on siis SPF 15, meikkipohjassa SPF 20 ja viimeistelypuuterissa SPF 15. Suojakertoimethan harvoin toteutuvat, sillä tuotetta pitää käyttää melko reilulla kädellä sen saavuttaakseen, mutta tällainen kerrostaminen auttaa asiaa kummasti. Kosteustehoja tässä tuskin paljoa on, mutta eipä se minun ihoni sitä hirveästi tarvitsekaan.


Lisäksi sain pari todella reilun kokoista näytettä eli Bonacuren Repair Rescue Intense Leave-in Treatment -suihkeen ja Mario Badescun Enzyme Cleansing Gel -putsarin. Sanoisinko, että LivBoxistakaan ei saa näin hyviä näytteitä :D Bonacuren näyte on samaa sarjaa mitä eräs jätettävä hoitosuihkeeni ja Mario Badescun tuotteita olen BeautyBayn sivuilla useasti katsellutkin, mutten ole rohjennut tilata. Kumpaakaan en vielä kokeillut, mutta pakko oli jakaa kuinka kivoja extra juttuja saa £1.50 hinnalla!

Kommentteja tuotteista? :)

4 comments:

  1. Tilasin äskettäin Ready-pohjan Feeluniquesta ja vähän jänskättää, jääkö tulliin. Alekoodin kanssa hinta oli niillä rajoilla, että saattavat periä alvit. Olisi vain pitänyt tilata Beautybaysta. :/
    Tilasin sävyn Fairly Light, joka arvosteluiden perusteella saattaisi sopia, mutta en toisaalta usko olevani yhtään sinua tummempi (saatan olla jopa vaaleampi), niin jää nähtäväksi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Toivotaan siis, ettei jää! :) Oon tilannut FeelUniquesta pari kertaa vahingossa ihan reippaasti rajojen yli, mutta ei ole onneksi ole koskaan jäänyt tullin haaviin, eli toivoakin on :)

      Delete
  2. Miten siis nuo ns näytteet saa? Pian ajattelin tehdä ensimmäistä tilausta beautybaylle, ja näytteet kiinnostaisivat(vaikka vähän maksaisikin) :)
    Oletko pitänyt tuosta "meikkivoiteesta"? Olen 16-vuotias ja olisi ensimmäinen kerta kun mineraalimeikkejä käyttäisin. Miten muuten itse sait tietää oikean värisi, sillä jos sen tilaisin, olisihan se kiva saada oman ihon sävyinen. Toivottavasti näet tämän ja pystyt vastaamaan :)
    Pinja

    ReplyDelete
    Replies
    1. Näytepaketin voi valita maksuvaiheessa, kun valitsee ns. Premium palvelun ja se maksaa £1.50. Varsinaisia näytteitä ei itse saa valita, vaan sieltä tulee sitten jotakin ylläriä mukana ja se on minusta juuri se hauska juttu :P
      Olen tykännyt mineraaleista tosi paljon, enkä muuta olekaan käyttänyt niitä kokeiltuani! Kicksissä kannattaa käydä vaikka katsomassa millaisia sävyt ovat luonnossa, mutta itse tilaisin vähän summa mutikassa omat sävyni. Luin lähinnä netistä millaisia sävyt ovat ja päättelin itselleni parhaan sävyn. Mineraalit ovat yleisesti melko mukautuvia sävyltään (eli ei haittaakaan vaikka sävy ei olisi ihan nappi), mutta tiesin, että vaalea, melko neutraalisävy (eli ei kovin pinkihtävä eikä kellertävä sävy) kävisi varmaan parhaiten. Tämän postauksen sävy Fair olikin liian pinkki mulle, joten tilasin tuon jälkeen vielä neutraalin Fairly Light sävy joka on vähän lämpimämpi sävy ja se oli kesällä sekä nyt syksyllä aivan nappi sävy mulle!

      Sori kun vastaus tuli vähän myöhässä! Toivottavasti tilaus onnistuu :)

      Delete