Saturday, July 16, 2011

...gradient gray.

Enpä ole pitkään aikaan jaksanut laittaa mun kynsiä kovin kummoisesti. Olen pitänyt töiden takia kynnet aika lyhyinä ja koska lakat kuuluu nopeasti kynsien kärjistä. Kynsien laittaminen on pitkälti koostunut kirkkaasta kynsilakasta. Kuitenkin eilen inspiroiduin uusista jutuista ja kokeilin itsekin liukuvärjäämistä kynsiin. Ohjeet löytyy täältä.


Ensimmäinen yritys ei tietenkään ollut se onnistuinein, mutta kyllä se ainakin töissä huomattiin. Väri on oikeasti sellainen merenvihreä, eikä noin sininen mitä kuvassa.


Tuossa äsken kokeilin hommaa uudestaan. Näiden tuotteiden avulla homma on huomattavasti helpompaa. Alle laitoin tuota L'Orealin Base Coatia, jonka ostin aikoinaan Pensacolasta. Kai tätä Suomessakin myydään? Mun elämästä ja kynsien laittamisesta tekee siedettävää tuo Mavalan kynsilakan kuivattaja. Musta on äärimmäisen tuskaista odotella kynsilakan kuivumista, koska jossain vaiheessa onnistun tökkäämään kynteni jonnekin ja sit on lakat rullalla. Okei, onnistun kyllä tekemään sen, vaikka käyttäisin kuivattajaa. Nimittäin juuri tätä kirjoittaessani huomasin, että oikeassa kädessä kynsien kärjet on vähän rullalla. Nice.


Näitä lakkoja käytin siis nyt. Ostin sellaisen Color Clubin seitsemän lakan paketin myös Jenkeistä, jossa oli harmaita ja ruskeita lakkoja ja nyt käytin näitä vaaleimpia.


Ja lopputulos näkyy tässä. Mun mielestä huomattavasti kivempi kuin eka yrittämällä. Kyllä tää tästä :)


Ja sitten loppuun alelöytö Lindexiltä. Syksylle parkas-mallinen takki, joten mulla on nyt syystakit tullut osteltua. Tän takin alkuperäinen hinta oli 49,95€, nyt maksoin siitä huikeat 11,98€ :D

2 comments:

  1. Sehän onnistu tosi hyvin! Vau! Ja ihana yhdistelmä tuossa alemmassa kuvassa, noi värit sopii tosi nätisti yhteen! Todella kauniit. :)

    ReplyDelete
  2. Kiitos, iteki tykkään! :) Kiitos hyvistä ohjeista!

    ReplyDelete