Wednesday, May 29, 2013

...Maybelline Dream Pure BB Cream.


En ole oikein osallistunut BB-voiteiden aiheuttamaan maniaan, sillä kaipaan meikiltäni mattaisuutta, vaikka tykkäänkin kevyestä meikistä. Yleensä BB-voiteiden koostumus ei vain oikein sovellu rasvaiselle sekaiholleni. Riemastuin kuitenkin, kun näin Maybellinen BB-voiteesta rasvaisen ihon version. Olin nimittäin kuullut paljon hyvää kyseisen voiteen tavallisesta versiosta.

Tämä BB-voide (jos tätä sellaiseksi nyt voi kutsua) on koostumukseltaan minulle todella mieleinen. Peittää erittäin hyvin ja kätkee suuret huokoseni silikoniensa ansiosta todella hyvin. Kosteustehoja tässä tuskin on juuri miksikään, mutta minun ihoni ei sitä niin tarvitsekaan. Hyvän peittävyytensä vuoksi Dream Pure BB Cream on minusta enemmän meikkivoide kuin BB-voide. Voiteen kehuminen jatkuu vielä, sillä tämä kestää myös ihollani todella hyvin. Uskaltaisin sanoa tämän BB-voiteen kestävän kasvoillani jopa paremmin kuin bareMineralsin mineraalimeikit.


Ostin tietysti sävyn Light, vaaleahipiäinen kun olen. Sävy vaikuttaisi olevan juuri sopivan vaalea kasvoilleni...ensin. Tämä voiteen pahin moka on nimittäin sen hapettuminen eli tummuminen ihollani. Keinovalossa ero ei ole näkyvä, joten hapettuminen ei esim. töissä haittaa, kun vietän kaiken aikani sisätiloissa. Mutta luonnonvalossa ero todella selkeä. Tummuessaan voide saa myös ikävää oranssista vivahdetta, joka ei todellakaan näytä imartelevalta. Inhottavaa, sillä tämä voide olisi muuten täydellinen nopean meikin pohja, mutta näköjään ei. Mitä luultavimmin käyttelen tuubin kyllä pois, mutta toiste tätä ei tule ostettua.

2 comments:

  1. Itse ostin tänään kyseisen ja pääsen vähän testailee, kun tykkäsin voiteen "koostumuksesta", niin saa nähä mitä tulee kun iskee naamalle. Tuoksu ei kyllä oo yhtään hyvä, mut eiköhän se siitä haihdu jossai määrin. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo ei se tuoksu ollu ehkä se mieleisin, mutta se ei onneksi jää leijailemaan kasvoille :P

      Delete