Friday, May 24, 2013

...confetti on a paradise bird.

Pitkästä aikaa kirjoittelen kynsijutuista! Olen viime aikoina vain lätkäissyt jotakin lakkaa kynsiin, jotteivät ne lohkeaisi niin herkästi. Värillä ei ole juurikaa ollut väliä, mutta nyt olen taas jotenkin herännyt kynsien suhteen ja halusin jotakin uutta piristystä. Kävin ostamassa tänään muutaman uuden lakan ja innostuin kokeilemaan paria uutukaista. Mikä parasta, suurin osa tämän päivän shoppailuista oli onneksi hyvin huokean hintaisia.


Kicksistä löytyi naurettavan edullisia lakkoja alelaarista, joista kotiutin kolme ihanaa värilakkaa. Essien A Crewed Interest-sävyn nappasin vaatimattomaan n.4,50€ hintaan, sillä olin kaipaillutkin tyttömäistä nudelakkaa. Monet tämän tyyppiset sävyt ovat jo pullossa hyvin läpinäkyvän oloisia, joka taas tarkoittaa minulle sitä, etten ikinä tulisi saamaan tasaista peittävää lakkausta. Tämä vaikutti ainakin sellaiselta sävyltä, joka peittäisi, mutta varmasti voin sanoa vasta kun pääsen kokeilemaan. Tämä on Essien viime kevään kokoelmasta, josta viime vuonna kaipailin oranssia Orange, It's Obvious-sävyä. Sekin löytyi samasta alelaarista, mutta päädyin silti valitsemaan IsaDoran Bird of Paradise-lakan (anteeksi kuvan typosta, mutten jaksanut sitä korjata), joka oli ainakin pullossa tismalleen saman sävyinen. Sekin kuului alunperin viime keväänä julkaistuun värisarjaan. Pohdiskelin jonkin aikaa kumman otan, mutta IsaDoran lakat ovat mukavan kokoisia (ne siis oikeasti ehtii käyttämään loppuun) ja IsaDoran lakoilla oli hintaa vain naurettavat 2,40€, joten ID it was! Ostin myös toisen IsaDoran lakan, sillä rakastan niiden koostumusta ja sivellintä, jolla lakkaus on todella helppoa. Silk Road-sävy on kaunis harmahtava sininen, jossa on kultaista ja turkoosia hilettä. Silk Road (746) kuului taas viime syksyn/talven Jewels of the Orient-kokoelmaan, josta omistan nyt sitten viisi sävyä. Se oli siis ainakin minulle hyvin mieleinen kokoelma! Tarvitsin myös kynsilakan pikakuivattajaa, joten uusi pullo Seche Viteä oli paikallaan. Se on hieman hintavaa, mutta ehdottomasti joka euron arvoinen.
Minun oli myös pakko päästä kokeilemaan L'Orealin Confetti-päällyslakkaa! Etsiskelin sitä jo Kicksistä, mutta laihoin tuloksin. Sokokselta se onneksi löytyi. Näin tästä jokin aika sitten jossakin mainoksen ja nyt kerta hurahdin kerralla taas ostamaan lakkoja niin niitä ostettiin sitten kunnolla. Confetti maksoi 6,50€ ja mielestäni se oli melko edullinen tuollaiseksi erikoislakaksi.


Halusin totta kai päästä kokeilemaan lakkoja heti, erityisesti Confetti-lakkaa. Yhdistin sen nyt Bird of Paradiseen (734) ja lopputulos miellyttää ainakin minun silmiäni! Omaan mieleeni tulee meidän Finlaysonin oranssit Silmu-kuosiset sohvatyynyt :D Tuota Confettia on varmasti todella helppo yhdistellä monen muunkin lakan kanssa, joten tällä lakalla saan aktivoitua käyttööni vanhoja lakkoja, jotka muuten alkavat jo kyllästyttää. Seuraavaksi haluan kokeilla tuota uutta Essien nudelakkaa Confettin kanssa.

Onko kukaan muu ihastunut L'Orealin Confetti-lakkaan?

4 comments:

 1. Montako kerrosta (ja kuinka paksua) sulla on tuota Confettia? Näyttää ihanalle, mutta mun kokemus noista hilelakoista on että niitä pitää aina laittaa puolen sentin kerros että saa edes pari tuollasta hilettä jäämään kynteen.. eli siis mietiskelen että kuinka "tiheesti" tuossa lakassa noita hileitä on?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aika tiheästi niitä on, tuossa on vain yksi kerros eli vedin sivellintä pari kertaa, jotta se kattaa koko kynnen. Mun makuuni, esim. tuohon keskisormeen meni liikaa confettia, kun taas nimetön ja pikkurilli sai juuri sopivan verran.

   Perushilelakat on kyllä ärsyttäviä, jos saa vedellä kahta-kolmea kerrosta, jotta hile edes näkyy :( Vaikuttaa tietysti myös se, että yksittäinen hile ei näytä juuri miltään, mutta tuommoinen confettihippunen taas näkyy selkeästi.

   Delete
 2. Minulla on tuo confetti, ihana se on. Sopii varmasti hyvin tuohon essieen! minäkin yhdistin sen vaaleaan sävyyn!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo confetti käy melkein kaikkiin creme-lakkoihin! Tosin ihan tummimmat sävyt eivät ehkä tuo confetti-efektiä parhaiten esille :P

   Delete