Saturday, May 11, 2013

Product face-off: bareMinerals vs Mádara


En olekaan tehnyt tuotevertailuja melkeinpä vuoteen! Näissä postauksissa pointtina siis on, että vertaan kahta tuotetta, jotka toimittavat samaa asiaa ja valitsen oman suosikkini. Nyt vuorossa on pari kasvojen puhdistusainetta eli Mádaran Purifying Foam ja bareMineralsin Purifying Facial Cleanser. Molemmat sopivat meikinpuhdistukseen ja molemmissa tuotteissa mainitaan erikseen vielä, että ne sopivat myös silmämeikinpuhdistukseen. Siitä molemmat saavatkin ison plussan, sillä mitä vähemmän tarvitsee tuotteita käyttää, sen parempi. Mielestäni Mádaran puhdistusvaahto on kuitenkin juuri silmämeikin puhdistamisessa tehokkaampi. Toisaalta taas kasvomeikin puhdistamisessa bareMineralsin putsari tuntuu olevan parempi, sillä se on koostumukseltaan hieman geelimäinen, joten puhdistusainetta joutuu oikein kunnolla hieromaan kasvoihin. Sen hierominen silmiin taas ei ole ihan yhtä hyvä juttu.

Molemmat tuotteet on suunniteltu kaikille ihotyypeille sopiviksi, mutta omat kasvoni jäivät ehkä hitusen kuivemman tuntuisiksi Mádaran käytön jälkeen. Ei kuitenkaan mitenkään järjettömän kiristeleviksi, mutta minulla onkin rasvoittuva sekaiho. Kuivempi ihoisille asia voi olla ongelmallisempi.

Hinnaltaan nämä tuotteet ovat suht samoissa hintaluokissa. Beautybay.comissa bareMineralsin putsari on tällä hetkellä n.15€, mutta Kickseissä hintaa on varmasti tuplasti. Mádaraa saa esim. ihan Sokoksilta n. 20€ hintaan. Mádaran vaahto on siis huomattavasti helpommin saatavilla.

Voittajaksi kruunaisin Mádaran puhdistusvaahdon. Silmämeikin saa nopeasti pestyä pois, eikä silmiä tarvitse hangata. Muut kasvot voi pestä vaikka toiseenkin kertaan, jos siltä tuntuu, mutta silmiini haluan kohdistaa mahdollisimman vähän hankausta ja kemikaaleja. Lisäksi valintaa helpottaa tosiaan saatavuus. Koska molemmissa tuotteissa on läpinäkymätön pakkaus, on vaikeaa arvioida milloin tuote oikeasti loppuu, mutta Mádaran vaahtoa on helppo käydä ostamassa ihan liikkeestä, kun taas bareMineralsia joutuisin tilaamaan netistä ja odottelemaan postia, tai pulittamaan hyvin paljon suolaisemman hinnan. Mádaran vaahto on osoittautunut muutenkin sellaiseksi tuotteeksi, jota varmaankin ostan myös jatkossa. BareMineralsin putsaria taas tuskin tulee tilattua.

Mitä mieltä lukijat ovat? Ovatko tuotteet tuttuja?

2 comments:

 1. Hei!
  Kerrotko koska kokemuksia Bare mineralsin ready:sta?
  -Tiina-

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olin ihan unohtanut koko homman! Pitää siis raapustella sellainen tässä lähipäivinä :)

   Delete