Thursday, June 3, 2010

...rollercoaster.

Tänään päivä alkoi todella positiivisesti. Aurinko paistoi ja oli lämmintä. Lähdettiin serkkuni kanssa käymään koulullani, jonka jälkeen menimme kaupungille. Koululla kävin hakemassa papereita viisumia varten ja olipa kiva huomata, että NE OLI KIRJOTTANU MUN NIMEN VÄÄRIN! Kiva, kun sitten rajalla olisi aika tärkeää, että viisumissa olisi sama nimi kuin passissa! Niin kuin tämä ei muutenkin jo ahdistaisi.

Kaupungilta ostin vihdoin sitä asetoonitonta kynsilakanpoistoainetta ja uuden kynsilakan. Alekuponkien kanssa hintaa jäi 7.90€. Olen tykästynyt noihin Kicksissä myytäviin Dependin mini-lakkoihin. Minun olisi ihan turha ostaa isoja purkkeja, kun tuntuu kuivuvan saman tien. Tänään ostin kuvassa olevan mintunvihreän lakan, jota olen jo pidemmän aikaa halunnut!


Unohdin ostaa viilan, mutta eipä minulla enää paljo rahaa ollutkaan, joten huomenna jos kävisi ostamassa sen (tuet tulee!). Rahat oli aika loppu, kun ostin 44,65€ hintaisen A+B-hepatiittirokotteen (toinen annos). Huomenna ajattelin käydä ottamassa aamulla sen koulun terkkarin luona.
Huomasin myös Lindexillä käydessäni huomasin yhden turkoosin kauluspaidan, jota pitkään odottelin menevän jämäaleen :P Huomenna siis sitä ja muita varauksia sovittelemaan.
Kaverin luona katselin Frendejä, mutta siihen ne tämän päivän kiva puolet jäikin.

Nyt on kamala äksy ja huono fiilis. Ärsyttää, kun olisi noita käännöksiä vieläkin ja alkaa kohta olemaan niin väsynyt fiilis. Ärsyttää myös, että on tullut syöpöteltyä, vaikka pitäisi laihduttaa. Ollut viime päivinä kauhea roskaruuanhimo ja sitten kun en kehtaa lenkille lähteä, koska tulisi sellanen "tämänkin ajan olisin voinut käyttää käännöstöihin". Tiedän, että tuo syöpöttely on korvien välissä mutta äääh.

Pitää varmaan oikeesti yrittää keskittyä käännöksiä.

No comments:

Post a Comment