Monday, June 28, 2010

..mess.

Yäh, täällä kämpillä on kauhee sotku! =( Me no likey! Ei yhtään hotsittais siivota! Eilen menin äitin ja iskän luokse viihtymään ja tänään käytiin Jyväskylässä tonkimassa alennusmyyntejä. Mukaan tuli taas kaikkea vaikkei periaatteessa olisi varaa. Mahtava keli oli ja paljon ihmisiä liikenteessä.

Piti käydä Jyväskylän Lindexillä. Yhyy, siellä oli juttuja, joita meillä ei ole :P Ostin nämä varrelliset sandaalit. Oli vain pakko. Näitä myytiin nettikaupassa, mutta en sieltä halunnut tilata. Nämä oli onnekseni -70% alessa ja siitä vielä -20% eli hintaa jäi jotain alle 5€.Tämä oli taas näitä pakonomaisia ostoksia :D Tämä oli normaalihintainen eli 14.95€ -20%. Twilight-paitoja ei meidän Lindexiin tule, koska meillä ei ole Heartquake-mallistoa enää lastenpuolella, mutta jotenkin oli pakko jostain saada Robert Pattinson-paita! siis salee niin ihqToiset kengät lähti mukaan Spirit Storesta. Ihana -70% lätkä ja hintaa jäi 14.50€. Ja tuollaiset ei-tappo-korot, jotka voin laittaa sellaisiin tilanteisiin, joissa pitää seistä :DGina Tricotissa tein löydön: läppärilaukku, jota katselin jo aiemmin normaalihintaisena ja mustana. Nyt löytyi tämä vaalean beige (kuvassa normaalia vaaleampi) ja puoleen hintaan eli hintaa oli jotain 12.45€.Ostin Ginasta myös vaalean beiget biker-leggingsit (gosh, what surprise) ja leopardikuvioiset liivit, mutta en laita kuvia, koska leggareista tuli huonoja kuvia ja liivien esittely tuntuu liian henk.kohtaiselta :D Leggareita sovittelin jo aikaisemmin, kun ne olivat vasta tulleet. Silloin en halunnut ostaa niitä 19.90€ hintaan, kun olin aivan varma, että tikkaukset ei kestä. Nyt ne oli puoleen hintaan niin kehtasin ostaakin. Liivit vain otin sovittamatta ja ne oli onneksi juuri sopivat. Itseasiassa en sovittanut yksiäkään vaatteita, mitä ostin! Kengät kuitenkin sovittelin.
Matkaan lähti myös henkalta ja maukalta pitsiset polka-dot-sukat, jotka oli 2.95€.

Huomenna on vapaapäivä ja ajattelin poiketa kaupungilla hakemassa uuden passin ja kaffella perhaps. Mutten kauppoihin kajoakaan!

Tämän hetken biisejä ovat:
Tyler Hilton - Missing You (symppis coveri)
Jace Everett - Bad Things (hyvä biisi, true bloodia en kuitenkaan katso)
Sia - Clap Your Hands (loistava! yksi juhannus-biiseistä, aluksi en uskonut, että biisi on oikeasti Sian tuotantoa)

No comments:

Post a Comment