Monday, June 21, 2010

...Bionic.

Sain tuossa yksi yö oman Bionic Deluxe Editioni. Voi että olen ihan rakastunut tuohon levyyn!! Siis minut on jälleen yllätetty positiivisesti. Ensimmäisen kuuntelukerran mietin, että okei, hyvä levy. Nyt tarkemmin kuunneltuna kappaleet on auenneet uudella tavalla ja olen todennut, että Christina on taas tehnyt sen!
Yleensä en ole niinkään välittänyt Christinan balladeista. Esim. I Turn to You ja Hurt ovat monien suosikkeja. Omasta mielestäni ne on kyllä hyviä kappaleita, mutteivät lähelläkään lemppareitani.
Tämä levy on TÄYSIN erilainen kuin aikaisemmat Christinan albumit ja minusta se on juuri se suola Christinan musiikissa.

Lemppareitani:
Glam: heti ensikuulemalta lemppareitani
All I Need: muutaman kuuntelukerran jälkeen mahtava kappale. Yhdellä sanalla kuvailtuna: Kaunis.
I Am & I Am (Stripped): samaa sarjaa All I Needin kanssa eli en heti syttynyt. Tästä ja All I Needistä kyllä huomaa kuka on ollut tuottajana. Sia on selkeästi vaikuttanut Christinan laulamiseen
You Lost Me: ah, Christinan ääni!
I Hate Boys & My Girls: mahtavia bilebiisejä!
Vanity: samaistuin heti! :DD
Monday Morning: ensikuuleman rakkauksia.
Birds of Prey: tässä on sitä jotain

Oi, että tämän takia siis todella olen fani! Taas musiikillinen rakkaus! Toivon todella, että pääsen katsomaan Bionic-kiertueesta edes jotain keikkaa livenä. Ja siitä on PAKKO julkaista dvd!

No comments:

Post a Comment