Saturday, June 19, 2010

...passports.

Tänään tuli "tuhlattua" rahaa oikein kunnolla. Ensin makselin puhelin- ja nettilaskut. *zizingh* Sinne meni melkein viisikymppiä. Sitten kaupungille. Okei. Kävin vähän ostoksilla...mutta niistä enemmän myöhemmin.
Kävin passikuvassa ja otin ne normaaleina kuvina ja digitaalisina (koska ne v*n ääliöt siellä jenkeissä käyttää isompia kuvia kuin Suomessa). Hintaa tuli 30€, vaikka sain opiskelija-alet. Sitten melkeinpä juoksin poliisiasemalle. Siellä oman aikani venailtuani sain maksaa sirupassista ihanat 48€. Eli uusi passi maksoi minulle 78€. Nice.

Nyt niihin ostoksiin.
Tuli hankittua tällainen paita, jota olen normaalihintaisena katsellut, mutta nyt puoleen hintaan mennessä ostin sen. Kaula-aukko on todella avara, eli alle menee varmasti toppi. Olkapäillä olevat (aika painavat!) helmet ryhdittää olemusta kivasti! Hintaa oli alunperin 17.95€ -50% -20% = 7.18€
Ostin itselleni vihdoin ihan baari-baarilaukun. Yleensä otan baariin aina laukun, jota käytän muutenkin. Tämä on sen verran pieni, ettei arkikäytössä mene, mutta tarpeeksi iso, että baariin voi ottaa mukaan =) Hinta oli tismalleen sama kuin edellisellä paidalla eli 7.18€Tämä t-paita minulla onkin jo mustana. En ole vieläkään ihan varma tästä ostoksesta, mutta ehkä rakastun vielä, jos en niin palautan. Hinta ei ollut hirveä: 9.95€ -50% -20% = 3.98€Lisäksi ostin normaalihintaiset leggingsit. Ne olivat 19.95€ -20% = 15.96€. Ne ovat mustat ja sellaista jänskää materiaalia, että ne näyttävät sellaiselle kulutetulle nahalle. Ne vaan oli PAKKO saada. Niistä en ottanut kuvaa, kun ei ne näyttäny yhtään kivalle kuvissa =(

Muita ostoksia olivat kylmävahaliuskat ja uusi hiusväri. (Hintaa yhteensä n. 28€) Nyt on päässä uusi aika tummanruskea väri =) Kiitokset äitille, joka värjäsi!

No comments:

Post a Comment