Friday, June 4, 2010

Vaatemyyjän vapaapäivä + opiskelijan tukipäivä = shoppailua!

Aamulla sain itseni vaivoin revittyä ylös sängystä koulun terkkarille. Viimeksi rokote ei sattunut yhtään, mutta nyt se kirpaisi oikein kunnolla. Mutta ihanaa huomata, etten pelkää neuloja.
Koululta lähdin kaupungille. Olin kyllä pukenut aivan liian vähän päälle! Aurinko paistoi ja auringossa olikin lämmintä, mutta se tuuli...hrrr.
Ostoksia tuli myös tehtyä. Kiertelin kaupoissa itseasiassa aika kauan!
Lindexiltä kävin tyhjentämässä varauksia:
Farkkutakki, jämäalesta 27€ -20% (alkuperäinen hinta 39.95€)


Turkoosi paita, myöskin jämitetty 13 -20% (alkperäinen hinta 19.95€) Kivan rento, eipähän tarvitse silitellä, vaikka rypistyisikin!


Koruostoksia tein sekä Lindexiltä, että Gina Tricotista. Lindexiltä ostin alesta 2€ -20% korvikset ainoastaan noiden nappien takia. Nuo renkaat voisin, vaikka antaa pois, kun epäilen, etten tule niitä käyttämään. Tuota Ginan kaulakorua katselin silloin joskus aikasemminkin (taisi olla pidemmällä ketjulla??), mutta sen hinta (12.90€) ei vakuuttanut minua Ginan laadun tietäen. Nyt tuolla korulla oli 7.90€


Vero Modasta ostin Onlyn farkkuhameen. Olisi voinut olla kokoa pienempi, mutta koko 29 puuttui. Tykkäsin tuonkin hameen rentoudesta, se ei ole liian lyhyt ja koska se on vähän reilumpi koolta se voi roikkua lantiolla. Kuvittelen jo käyttäväni tätä hametta sitten lämpimillä keleillä tennareiden ja t-paidan kanssa, hyyyvin rentoa siis. Hintaa tuolle jäi 19.95€, kun sain -20% alea liittyessäni Vero Moda klubiin vai mikä lie se nyt on :D


Tällä kertaa muistin ostaa kynsiviilankin Kicksistä! Ja onneksi ostin sitä asetonitonta lakanpoistoainetta, nyt on sellainen himo lakata kynsiä, että voisi kynnet kuivaa tavallisella lakanpoistoaineella aika paljon.

Mutta nyt imuroimaan ja siistimään kämppää!

No comments:

Post a Comment