Thursday, June 10, 2010

...coming soon.

Päätin näin ennen nukkumaan menoa vilkaista, mitä Lindexille on tulossa tulevaisuudessa nettikaupan kautta. Osa oli todella ihania uutuuksia, mutta osa on ehkä...liian ysäriä minulle.

Esimerkiksi tämä neule on hyvin basic, mutta tykkään. Tulee hinnastaan huolimatta varmasti vaatekaappiini.


Tästä topistakin tykkäsin, mutta saa nähdä miten tuo istuu sitten minun päälläni.


Nämä leggingsit vaikuttavat hienoille, toivon vain että nuo nyöritykset on tehty fiksusti, eikä halvan näköisesti.


Mutta sieltä sivuilta löyty tosiaan myös kauheuksia kuten armeijakuvioiset leggingsit ja löllö-paita. En vaan syty. Minulla on yhdet armeijakuvioiset caprit ja ne ovat täyttäneet army-kiintiöni.
Army-kuosikin vielä menisi, mutta bongasin jotain ihan kammottavaa:


Siis hyi, hyi ja hyi. Tuo kukkakuvio on ehkä jotain ihan järkyttävää. Samaa kuosia on tulossa myös hame. YÄK. Toivon suuresti, ettei ainakaan noita maksimekkoja tulisi meidän myymälään, sillä osaan kuvitella niitä kiepuvan lattiolla pölyyntymässä.

Ah, mutta tosiaan tänään ennen kuin menin töihin ostin juuri niitä hiustuotteita, joita ei pitänyt ja tuhlasin muutenkin rahaa. Ostin hiuslakkaa, Björn Axenin shampoon (toivottavasti on hyvää siihen 10.90€ hintaan) ja mustan neuletakin (erittäin fiksua ostaa kesäkuussa neuleita) ja mustan paidan, jotka esittelen tarkemmin varmaan huomenna. MUTTA. Sen paidan taskusta löysin jotain ihan kammottavaa. Joku v*n ääliö oli ilmeisesti pöllinyt aurinkolasit ja tunkenut ne paidan taskuun. Ärh! Ääliö. Jos laseista ei viitsi sitä hirmuista 7.95-9.95€ hintaa maksaa niin olkoot ilman laseja! En vain ymmärrä myymälävarkaita...

No comments:

Post a Comment