Tuesday, January 22, 2013

...Tangle Teezers.

Ajattelin nyt vihdoin tehdä postauksen lemppariharjoistani eli hyvin paljon hehkutetuista Tangle Teezereistä. Tangle Teezerit ovat muovisia harjoja, jotka on suunniteltu erityisesti takkujen hellävaraiseen selvittämiseen, niinkuin nimikin vihjaa. Tilasin ensimmäisen Tangle Teezerini netistä, muistaakseni Asos.comista tai BeautyBay.comista.


Ostin ensin matkakokoisen musta-kultaisen Tangle Teezerin, sillä halusin sen olevan helppo matkakaveri ja sellainen ne onkin kiinninapsautettavan kannen avulla. Se on ollut jo noin nelisen kuukautta joka päiväisessä käytössä ja on hoitanut hommansa oikein hyvin. Yksi Tangle Teezerien parhaita puolia on muuten niiden helppo puhdistus. Ne kuivahtavat hyvin nopeasti ja ne voi nopeasti pestä millä tahansa saippualla tai shampoolla. Harjaksia ei voi pilata, vaikka pesisi tavallisella tiskiaineella.


Mustan normaalikokoisen Tangle Teezerin ostin viime viikolla Sokokselta ja tähän täysikokoiseen olen ihastunut vielä enemmän kuin matkakokoiseen toveriinsa. Suurempi harjauspinta siloittaa takut vielä nopeammin. Nyt matkakoko kulkee laukussani ja sillä saan työpäivän aikana takkuja selviksi ja normaalikoko asustaa kotonani. Sokoksella normaalikokoinen Tangle Teezer maksaa 16,90€ ja matkakoko 21€, mutta tosiaan esimerkiksi aiemmin postauksessa mainituista nettikaupoista löytää Tangle Teezerit edullisemmin. Eri värejähän on vaikka millä mitalla, mutta itse valitsin enimmäkseen klassista ja ehkä vähän tylsää mustaa. Oranssikin olisi houkutellut, mutta niitä ei Sokoksen tarjonnasta löytynyt.

Tangle Teezerit ovat huippuja pitkille ja helposti takkuuntuville hiuksille. Näillä saa myös märät hiukset selviteltyä vaivatta. Harjaus ja takkujen selvittely kannattaa toki aina aloittaa latvoista ja siirtyä siitä ylöspäin. Näin harja ei revi hiusta.

Minun latvoissani on jo aikamoista hamppua Tangle Teezerin käytöstä huolimatta, mutta onneksi se asia korjaantuu ensi maanantaina, kun menen vihdoin ja viimein leikkuuttamaan hiuksiini vähän päivitettyä mallia ja useampi sentti saa lähteä. Toivottavasti hiukset näyttävät sitten hieman terveemmiltä ja ilmavimmilta.

Löytyykö lukijoilta Tangle Teezereitä? Mitä mieltä olette näistä muoviharjoista?

6 comments:

 1. Ostin myös ensimmäisen Tangle Teezerini viikko sitten - ja olen niiiin tyytyväinen! Niitä oli tosiaan tullut myös Hyvinkään Emotioniin! Itselläni on hiustenpidennykset, ja voin harjata Tangle Teezerillä hiuksia miten päin vaan :) Mun oli pakko ostaa pinkki, että löydän sen tuolta mun mustasta aukosta > lue käsilaukustani :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh, tuo on kyllä kätevä idea, että löytää varmasti etsimänsä! :D

   Delete
 2. haluaisin kyl kokeilla, pelkkää hyvää kuullut! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. On kyllä hypetyksensä arvoinen! Ja hyvä, että niitä on nyt helposti saatavilla, kun tulivat myyntiin Sokoksille. :)

   Delete
 3. Replies
  1. Voihan tuon sellaiseksikin ristiä :P Itse olen korvannut noilla tavalliset hiusharjat ja tukka on tykännyt.

   Delete