Friday, July 1, 2011

...six months.

Tänään tuli mulla ja Paavolla puoli vuotta täyteen, joten ollaan tänään vähän "juhlistettu" sitä :) Käytiin kiinalaisessa syömässä ja käytiin terassilla yksillä :)
Paavolle ostin lahjaksi Bulldogin after shave lotionia ja Paavo oli sitten päättänyt vähän panostaa tähän mun puolivuotis-lahjaan!


Ensiksi luulin, että nyt tulee Nominationin rannekoru, mutta onneksi sieltä pussista paljastuikin jotain muuta :) Nominationit on ihan kivoja joo, mutta musta sellaiset on vähän liiankin helppoja lahjoja.Paketista paljastuikin siis Espritin kullan värinen kello! :) Ihana lahja rakkaalta! Tykkään just tuollaisista yksikertaisen kauniista kelloista. En tykkää hirveästi jos se kellotaulu on kauhean iso verrattuna rannekkeeseen, vaan just enemmän tällaisista rannekorujen näköisistä kelloista :) Mahtava lisä mun Wardrobe Essentials-projektiin!


Sit vihdoin sain nyt oikean kokoiset Crocsin popot! Nää on sopivat, vähän tuntui äsken kokeiltuna napakoilta päkiöiden kohdilta, mutta mun jalat onkin nyt ihan turvoksissa tästä helteestä ja kaupungilla talsimisesta. Crocsin omasta nettikaupasta nää tuli huomattavasti nopeammin kuin Brandos.fi:ltä. Tosin Brandosilla on tuplasti pidempi palautusaika ja huomattavasti mutkattomampi palautusprosessi. Molemmilla puolensa!

No comments:

Post a Comment