Wednesday, February 8, 2012

...Fassiona.

Tänään töiden jälkeen kipaistiin käymässä Click Shoesissa, jossa halusin nähdä mitä Vagabondin valikoimaa sieltä löytyisi. Mukaan ei kuitenkaan tarttunut mitään Vagabondilta tai edes minkäänlaisia kenkiä.

Nyt siis mukaan lähti laukku. Jälleen jotain vähän konjakin väristä. Ihastuin laukun simppeliin, mutta tyylikkääseen ulkomuotoon. Laukku on sopivan kokoinen varastoimaan kaiken tarvittavan, ja voih, kun ihastuin vielä enemmän lähemmän tarkastelun jälkeen.

Siis mitä ihmettä. Laukku aitoa nahkaa?? Alle satasen?? Ihmettelin moneen kertaan ääneen kaupassa, että mikä tässä laukussa on oikein vikana, kun se on niin halpa. Tuosta vajaasta 60€:sta sai vielä -25% alennusta, joten 45€ aitonahkaisesta laukusta ei mielestäni ole paljon! Nahka on vielä mukavan paksua ja rakeista, joten pintaan ei pitäisi ihan heti jälkiä jäädä. Tuossa hintalapussa lukee, että laukku olisi Blancon, mutta laukussa lukee merkki Fassiona. Onko kenelläkään hajua kyseistä merkistä? Minulle se ei ainakaan ole entuudestaan tuttu.

Laukun sisälle kurkkailu paljasti vain lisää positiivisia yllätyksiä. Metalliset vetoketjut kestävät muovisia paljon paremmin ja vuorikangaskin tuntui mukavan jämäkälle. Siis mikä ihme tästä tekee niin edullisen? Olen ymmälläni. Olen nimittäin metsästänyt nettikaupoista joko mustaa tai ruskeaa nahkalaukkua, mutta hintaa on aina ollut hitusen liikaa. Nyt sitten kerralla nappasi ja sain vähän siistimmän ja klassisemman olkalaukun (niin tuossa on siis irroitettava olkahihna) hyvin edulliseen hintaan!

No comments:

Post a Comment