Monday, February 6, 2012

...Dove.

Dove on varmasti kaikille tuttu brändi. Minulle se on kaikista tutuin kosteusvoiteissa ja suihkugeeleissä ja varmasti myös monelle muulle. Jokaista Doven tuotetta tuntuu yhdistävän niiden kosteuttava vaikutus, joka on ainakin näin talvisin hyvin tärkeä ominaisuus. Vaikka hiukseni ovat yleensä hyväkuntoiset, näin kylmillä keleillä hiukseni kuivuvat varsinkin latvoista ja sähköistyvät helposti.

Sain testiin Buzzador-sivuston kautta (linkki sivustolle löytyy tuolta sivupalkista) Doven uutta Nourishing Oil Care-tehohoitoainetta. Olen jo aiemmin harkinnut sarjan hiusnaamiota, mutta kun kuulin päässeeni mukaan kampanjaan, päätin odottaa pakettia.

Tälläinen paketti sitten minulle saapui. Sain siis itselleni 180ml putelin tehohoitsikkaa sekä tutuille ja kavereille jaettavaksi 10 minipulloa. Yhden minipullon annoin jo naapurille ja olenkin jo keksinyt muille paitsi yhdelle putelille käyttäjät, joten olisko kukaan kiinnostunut viimeisen pullon testaajaksi?

Näin ensimmäisen käyttökerran jälkeen täytyy sanoa, että kyllä hiukset ainakin sileämmille tuntuvat ja tuoksuvat miellyttävälle! Huomenna ne pääsevät tositestiin, sillä takkiosaston siistiminen on aikamoista sähköhiusten esitystä.

4 comments:

 1. Hitsi vie, mä näin mainoksen tuosta ja heti tuumin että pitää kokeilla! Jos sulla on vielä yksi ylimääräisenä, mulle saa laittaa! ;) Vaihdetaan vaikka sähköpostilla yhteystiedot? :) janinastar (at) gmail.com :)

  ReplyDelete
 2. Tänne tuli samanmoinen pakkaus. Ihan huikeeta saada noin paljon hoitoainetta oikeastaan ilmaiseksi. Tämä siis on eka kertani buzzaajana :D

  Mitä oot tykänny buzzadorina toimimisesta ja ootko saanu paljon testattavaa? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tää oli itseasiassa ensimmäinen kerta buzzaajana, vaikka oon ollut sivustolla hiiirmu kauan. Heti kun lisäsin blogini sinne, niin tuli kutsu kampanjaan ja onneksi vielä mukavaan sellaiseen!

   Joskus oon ollut Lumenen testiryhmässä, mutta se tapahtui ihan Lumenen nettisivujen kautta ja siitä on jo monta vuotta :P

   Delete