Sunday, February 12, 2012

...skincare routines.

Esittelen nyt ihonhoitorutiinini. Tämä postaus siis kattaa jutut millä hoidan kasvojeni ihoa. Minun rutiinistani löytyy lähinnä ne perusjutut, enkä ihan älyttömiä summia satsaa ihonhoitoon. INCI-listatkin ovat minulle pitkälti hepreaa, joten tuotteet tulee hankittua mutu-tuntumalla. Nämä eivät myöskään ole mitään lempparituotteitani, vaan niitä, jotka sattuvat nyt kylppäristäni löytymään. En edes ole satavarma omasta ihotyypistäni, mutta luulen, että ihoni luokitellaan sekaihoksi, sillä ihoni on varsinkin nyt talvella pintakuiva, mutta ajoittain se rasvoittuu ja epäpuhtauksia löytyy.

Aloitetaanpa putsareista. Oliv naturellin cleansing moussea olen ostanut Kicksistä jo useamman putelin, sillä tällä lähtee meikit todella hyvin. Vaahto on siis tehokasta, muttei kuivata. Kun minun ei tarvitse puhdistaa meikkiä kasvoilta käytän Lumenen Radiant Touch raikastavaa puhdistusvoidetta, jota saa melkeinpä joka marketista. Tämä tuote ei minusta ole kovin hyvä meikin puhdistaja, mutta jättää kasvot nimensä mukaisesti raikkaaksi. Oliv naturellia saa alle 7€:lla ja Lumenen putsaria myyntipaikasta riippuen n.10€:lla. Yleensä siis käytän aamulla Lumenen putsaria ja jos päivällä on tullut käytettyä meikkiä, illalla puhdistan kasvot Oliv naturellilla.

Ja tietysti unohdin kuvata jotakin. Eli kasvovesi jäi kuvista uupumaan, mutta sekin on yllättäen Lumenen Radiant Touch-sarjaan kuuluva raikastava kasvovesi, jota myöskin käytän aamuin ja illoin kasvojen puhdistuksen jälkeen.

Kasvovedestä kosteusvoiteisiin. Yleensä en käytä illalla kosteusvoidetta ollenkaan, vaan ainoastaan aamuisin. Lumenelta löytyvät sekä silmänympärysvoide sekä päivävoide, molemmat Radiant Touch-sarjaa. Nivean kosteusvoidetta en nykyään oikeastaan käytä, vaikka sekin on ihan ok-tuote. Molemmat kosteusvoiteet ovat hyvin kevyitä, mutta Lumenen kosteusvoide tuoksuu paremmalta! :D Se on myös riittoisampaa ja tykkään enemmän tuosta tuubipakkauksesta kuin perinteisestä purkista.

Näitä tuotteita tulee käytettyä noin kerran viikossa kumpaakin. Favoran kuorintavoidetta olen ostanut ihan apteekista ja se on mielestäni ihan jees-tuote. Lumenen Arctic Touch-sarjaan kuuluva turvenaamio on kyllä mielestäni huipputuote! Laitan sitä puhdistetuille kasvoille ja hipsin lämpimään saunaan. Saattaa pikkuisen nipistellä kasvoja, mutta ainakin toimii! Suosittelen!

Minulle saa suositella vapaasti ihonhoitotuotteita, sillä en varsinaisesti ole löytänyt omia luottotuotteita. Eli vinkit on enemmän kuin tervetulleita!

2 comments:

  1. Kiva postaus! Itelläni oli kans ajatuksissa toteuttaa tämän tyylinen jossain vaiheessa, jos jaksan. :) oon samaa mieltä, et tuo lumenen turvenaamio on ihan huippu! Ihka ensimmäinen kasvonaamio mitä oon koskaan omistanut, silloin kauan sitten se oli vielä ihan erinäköisessä putelissakin. :)

    ReplyDelete
  2. Joo ensimmäiset mitä miäkin tota turvenaamiota ostin oli ihan erilaisessa tuubissa :P Huippukamaa edelleen!

    ReplyDelete