Sunday, February 5, 2012

...Hilfiger Denim.

Mun unelmien farkkujen metsästys jatkuu edelleen ja nyt olen ottanut jopa riskin tilaamalla netistä varteenotettavat kandidaatit.

Elikäs, etsin siis kapeita farkkuja, joissa on normaali vyötärönkorkeus ja mieluiten minulle sopivat lahkeet eli normaalia lyhyemmät lahkeet. 32 tuuman lahkeetkin pilleissä vielä menee, mutta 30" lahkeet olisi tietysti paremmat. Haluan, että farkuissa on jonkin verran pesua, mutta maltti siinäkin asiassa. Niin ja materiaalina mieluiten 99% puuvillaa ja vain se 1% elastaania.

Päädyin surffailemaan Tommy Hilfigerin nettikaupassa ja nämä Hilfiger denimin yksilöt sitten päätyivät ostoskoriini. Ne ovat malliltaan juuri haluamani ja kokoni 30/30 oli ainakin vielä äsken jäljellä. Näissä farkuissa on puuvillaa 98,5%, joten puolen prosentin verran jouduin joustamaan materiaaleissa :D Hintakin oli enemmän kuin järkevä. Farkut löytyivät alepuolelta, joten yli 50% alennuksessa hintaa jäi enää vaivaiset 55€. Nyt pidän vain peukkuja, että koko ja malli on sopivia! Kuitenkin aika hyvään hintaan lähtivät, kun ajattelee, että maksoin H&M:n vastaavista farkuista vain vitosen vähemmän. Toisaalta en kaipaa kaappiini enää yksiäkään "melkein sopivia"-farkkuja.

Tilaukseen lähti myös neljä paria sukkia, kerta niitä ei nyt sitten enää Sokkarilta saa. Nämä on edelleenkin mun lemppareita, eivät ala hiertämään ja niissä sukissa, joissa on enemmän kuin 70% puuvillaa hengittävyyskin on hyvä. Ainoa miinus näissä sukissa on, että niiden väri menee monien pesujen jälkeen vähän kulahtaneeksi, mutta näitä olenkin käyttänyt ja pessyt todella ahkeraan. Nyt tilasin siis Daniela-sukkia harmaina ja mustina.

Moni muukin juttu olisi houkutellut, mutta ehkä parempi, että säästän Visaani vähäsen. Se on viime kuussa kokenut sen verran kovia, että parempi ehkä jättää se tämän jälkeen rauhaan :D

No comments:

Post a Comment