Friday, February 3, 2012

...Arqueonautas.

Hyi yäk, kun tuolla ulkona on kylmä! Nykyään tykkään talvesta enemmän kuin ennen, mutta silti tuolla ulkona ei kyllä hirmu paljon huvikseen hyppelehdi. Tänään kuitenkin raahauduttiin Paavon kanssa kartsalle pyörimään. Vein Paavon ensiksi kahville, jonka jälkeen Paavo kävi suorittamassa kummin tehtäviään postissa ja muistamassa kummityttönsä synttäreitä. Minä halusin tietysti Kicksiin, josta ostin jo pitkään suunnittelemani ostoksen.

Eli mukaan lähti Make Up Storen peiteväri-trio vaaleammassa sävyssä sekä peitevärisivellin. Hintaa peitevärillä oli 30€ ja siveltimellä 13€, mutta odotan aina Kicksin alekuponkeja, joten näille molemmille jäi hintaa yhteensä 34€. Olen kuullut pelkkää hyvää tästä peiteväristä ja huomenna pääsen testaamaan tätä käytössä.

Pyörittiin me tietysti myös muualla, mutta mitään ei pankkitilin onneksi tarttunut matkaan. Edes Sokkarilta ei löytynyt enää minun lemppariksi muodostuneita Tommy Hilfigerin sukkia :( Eilen ei oltu kuitenkaan niin onnekkaita.

Kävin pyörähtämässä eilen H&M:llä ja mukaan sattui suoraan sanottuna pari heräteostosta. Mulla ei ole kuin yksi hiuskukka, joten päätin ottaa pari hörsylää mukaan :P Kummallakin oli hintaa 3,95€, joten onneksi en mitään kalliita heräteostoksia tehnyt. Ostin myös piikkipannan, sillä edellinen tavallinen hiuspantani napsahti sekin poikki, joten uutta tilalle. Miksi pantojen pitää napsua rikki?

Eilen nappasin mukaan Riveriltä Arqueonautaksen villahuivin, joka taisi olla alennettu -60%, joten hintaa jäi 23,95€. Huivi on 80% villaa ja 20% nailonia ja se on iiihanan pitkä ja leveä, ja kyllähän se tänäänkin mukavasti lämmitti. Tuo pipo onkin sitten ikivanha äitin ostama. Tänä talvena olen sen kuitenkin vasta kätköistäni kaivanut. Btw. miten mun silmät näyttää noin sinisille?

Tämän näköiset vaatteet mulla oli sitten ulkovaatteiden alla eli nykäisin ne jutut päälle, mitkä ensimmäisenä käteen sattuu ja silmää miellyttää. Tuo QS:n liivi kyllä lämmittää kummasti, mutta käsille ja jaloille kyllä tuli vilu, vaikka noiden farkkujen alla oli vielä leggingsit.

Liivi - QS by S.Oliver
Pusero - Vila
Farkut - H&M
Kello ja rannekoru - Guess


Nyt voisin loppuillaksi pureutua opparin pariin ja saada taas edes muutama sivu tekstiä. Hitaasti, mutta epävarmasti :D

2 comments:

  1. Tuo Make up storen peiteväri on kyllä ihan huippua ja kestää älyttömän kauan! :)

    ReplyDelete
  2. Joo, kaikki on sitä kehunu, joten pakko oli itsekin kokeilla :)

    ReplyDelete