Monday, February 20, 2012

...keys.

Ihana viikonloppu takana ja uusi viikko edessä, jonka sain onneksi aloittaa vapaapäivällä. Viikonloppukin oli vapaa ja se tuli vietettyä Jyväskylässä, jossa tavattiin Paavon kanssa tuttuja ja käytiinpä kahdestaan jopa baarissakin yksillä. Oli rentouttava ja mukava viikonloppu ja toivottavasti oli teillä muillakin!

Jyväskylässä käytiin parissa kaupassa, mutta hirmuisia ostoksia rahatilanne ei sallinut. Gina Tricotista otin mukaani pari pitkää perustoppia niinkin tylsissä, mutta klassisissa väreissä kuin luonnonvalkeana ja mustana. Glitterissä näin tämän avainkaulakorun ja olin saman tien myyty. Ketju on kerrankin hyvän mittainen ja sitä voi säädellä niin paljon kuin haluaa. Yleensä riipukset on nykyään niin hirmu pitkiä, että ne on minusta enemmän tiellä kuin trendikäs asuste. Kaulakoruja en ole käyttänyt pitkään aikaan, mutta nyt olen yrittänyt löytää jälleen mieleisiä. Hintaakaan tällä ostoksella ei ollut hirveitä, eli vähän alle 8€.

Viikonloppu on nyt siis huolittu ja vuorossa olisi jälleen töitä ja opparia. Huoh... Ei teillä sattuisi olemaan vinkkejä jaksamiseen? Tuon opparin vääntäminen tuntuu niin tuskaisalta :P

4 comments:

 1. Todella ihana tuo koru! :) Minullekin kelpaisi. Rakastan hopeisia koruja, joissa on paljon tavaraa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) ja jep, korussa pitää olla paljon sälää!

   Delete
 2. Tyylikäs kuva! T. Satu

  ReplyDelete