Friday, March 16, 2012

...Forever Friday.

Iih, tänään saapui Forever 21:n paketti, aivan odotettuun aikaan. Koot asui aivan oikeaan kaikin puolin :)

Näistä olen eniten innoissani! Farkut, jotka istuu! Koko osui juuri oikeaan, joten nyt pohdin kurkkivani taas F21-sivuille. Jospa nyt malttaisin :P Mukana tuli tuo vyö, joka on myös ihan jees, mutta tykkään pitää farkkuja yleensä ilman vyötä ja toistaiseksi nämä pysyvät jalassa ilmankin. Saas nähdä löystyykö paljoa. Kuvassa näkyy myös uutta "neule"takkia, mutta siitä sitten enemmän myöhemmin, toisessa postauksessa. Kuva ei ole kovin hyvä, mutta jonkunnäköinen kuva oli pakko napata, mutten jaksanut ottaa housuja jalasta, kun nää on niin mukavat :D Noh, olihan tuossa aiemmassa postauksessa ihan hyvä kuva (tosin mallin päällä :P) josta saa hyvää osviittaa.

Tää toppi oli ihan jees matskua, vähän parempaa kuin odotin, mutta polyesteriä silti. Noi etu"röyhelöt" on toosi söpöt ja toppi laskeutuu hyvin. Toi on ehkä vähän paljastava mun makuun, mutta veikkaan että kelien lämmetessä toikin tulee käyttöön.

Mutta ennenkaikkea, kattokaa miten söpöä kuosia toi on! En kestä :D Ei tollasta söpöyttä voi vastustaa!

Ja lopuksi kökkökuva paketin ainoasta pettymyksestä. Tossa liivissä ei sinällään ollut mitään vikaa, mutta jotenkaan se ei ollut yhtä ihana kuin kuvittelin. Veikkaan, että käytän tota keväämmällä takin asemasta, mutta pelkään, ettei toi selviä ensi syksyyn nyppääntymättä.

Tosiaan vaatekaappiin on tullut muitakin uutukaisia, mutta niitä esittelen vähän myöhemmin :) Nyt mulla alkaa viikonlopun kestoinen vapaus ♥

6 comments:

 1. Nuo farkut on kyllä todella kivan näköiset! :-) Voi kumpa itsekin voisin vielä joskus käyttää farkkuja..

  <3: Anniina

  ReplyDelete
  Replies
  1. Farkkujen löytäminen on kyllä niin tuurista kiinni, että pitäisi varmaan välttyä vaivalta ja siirtyä kokonaan mekkoihin ja hameisiin :P

   Delete
 2. Kivoja juttuja olet kotiuttanut :) Mä en ole koskaan Forever 21:stä uskaltanut tilata, mutta ilmeisesti tilailu onnistuu vaivatta? Oletko koskaan palauttanut mitään, että miten se onnistuu? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Onnistui kyllä ihan vaivatta, maksu onnistuu ilmeisesti myös PayPalilla, että jos sitä tykkää käyttää (kaikki ei oikein innostu luottarilla maksamisesta). En oo koskaan palauttanu, mutta mukana tulee sellainen palautustarra, jonka voisin kuvitella lätkäistävän palautuspaketin päälle. Sivujen mukaan palautuksen postarit tulee asiakkaalle itselleen, joten siitä piiiitkä miinus!

   Delete
  2. Okei eli melkeen ei kannata edes palauttaa :D Luottokortilla maksaminen luonnistuu kyllä multa, joten voisi tilaillakin tuolta jotain. Kiitos kun vastasit tietämättömän kysymyksiin! :)

   Delete
  3. Joo oon iteki laskeskellu, että kerta noi vaatteet on noin halpoja, ni saa melkein omansa pois jos ne myy vaikka kirpparilla pois, kun kuitenki ne postikulut maksaa Suomessa ihan mukavasti :P
   Eipä mitään, kysymällä saa tietää!

   Delete