Sunday, March 18, 2012

...Stripes & Flowers.

Tosiaan edellisessä postauksessa mainitsin jo, että vaatekaappi on saanut lisää täytettä. Nämä on kaikki hankittu Riveriltä lähinnä työvaatteiksi, mutta halusin valita muutenkin monikäyttöisiä vaatteita, joissa on siis myös helppo olla töissä, mutta myös vapaa-aikana.

Tämä viskoosiseen "neule"takkiin (miksi näitä oikein kutsutaan??) ihastuin heti ja tuo on tosiaan monikäyttöinen kuin mikä. Tämä B.Youngin trikootakki (??) vilahtikin edellisessä postauksessa. Ihanan keväinen ja kevyt ja minusta tuo luonnonvalkea+navysininen on toimiva yhdistelmä.

Oih, tääkin oli niin keväinen ja ihanan raikas, etten voinut olla kotiuttamatta. Se on kuvassa hieman rytyssä, sillä se on päässyt jo käyttöön. Merkkinä on yllättäen QS, jonka vaatteisiin olen hyvin paljon tykästynyt.

Tää oli mun mielestä aika yllättävä valinta, mutta päätin olla ajoissa ja hankkia kesämekon. Tää menee mainiosti töissä, ja olen jo päättänyt miten tulen tätä käyttämään; leggarit (ei paljaita sääriä töihin), gladiaattorisandaalit ja kasa rannekoruja. Mekko on Soyaconceptin ja ah, toi istuu niin hyvin. Vyötärökaitaleessa on takana joustoa, joka tekee ihmeitä vyötärölle eli sen tiimalasi-vaikulteman. Huomatkaa muuten, että toi on kukkakuosia, mutta sopivasti epämääräistä, etten kavahtanut. En oikein välitä kukkakuosista, ja tätä ennen kyseistä kuosia on löytynyt ainoastaan yhdestä huivista. Tätä en ole vielä käyttänyt, mutta kyllä ne lämpimät kelit sieltä vielä tulee :)

Tällaista, selkeästi kevääseen suuntaavaa, vaatetta olen kaappiini hamstrannut. Suosikkeja tai inhokkeja?

No comments:

Post a Comment