Sunday, March 25, 2012

...product let downs.

Mulla on jo muutama purkki ollutkin käytössä toi Batisten Tropical-tuoksuinen kuivashampoo. Oon ollut siihen tosi tyytyväinen, se tekee hiuksista puhtaanoloiset ja vähäsen ehkä tuuheuttaakin, kun hiukset eivät ole rasvaisuuden takia lintissä pitkin päätä. Mutta jos olen tarvinnut ekstraboostia tuuheuteen, olen lisännyt hiuspuuteria. Ja yksi suuri plussa tuossa Tropicalissa on sen haju, namnam kookos! Noh, kun Kicksin uudesta lehdestä huomasin, että Batistella oli uusi XXL volume kuivashampoo, päätin kokeilla sitä ja odotukset olikin aika korkealla.

Mutta voi sitä pettymystä, kun lauantaiaamuna suihkin sitä päähäni. Tuoksu oli ihan jees, vähän sellainen vadelmainen ja vaniljainen. Mutta tuon XXL:n koostumus oli jotain ihan karmeaa. Hiukset tuntuivat tökötin jälkeen kovilta ja karheilta. Okei, kyllähän hiuksiin pitääkin tulla vähän rakennetta, jotta sitä volyymia saa lisää, mutta liika on musta liikaa. Hiukset eivät tuntuneet puhtailta, ja lisävolyymiakaan ei tullut, sillä (ainakin minusta) hiukset on harjattava kuivashampoon jälkeen. Harjaamisestakin tuli äärimmäisen vaivalloista ja kivuliasta XXL:n jälkeen. Minusta tuote siis epäonnistui kummassakin suhteessa; ei tullut sitä ekstratuuheutta, eikä puhtaita hiuksia.

Olin vähän ihmeissäni, että noilla kahdella tuotteella voi olla noin paljon eroa. Hintaahan Batisten shampoilla ei ole kuin 7€ luokkaa, mutta samalla rahalla voi ostaa tuollaisen "normaalin" Batisten kuivashampoon, joka oikeasti toimii. En suosittele tuota uudempaa versiota oikein kenellekään.

Lauantaina toinenkin tuote petti minut. Nimittäin Rexonani. Yritin peittää ällöttävää hajuani vaihtamalla paitaa, joten kaivoin tuon trikoopaidan alerekistä 9,95€ hintaan ja ongelma edes vähän korjaantui. Mitä luultavimmin kukaan muu ei Rexonan kamalaa selkään puukotusta olisi edes huomannut, mutta tiedättekö sen kamalan tunteen, kun itse huomaa asian? Noh, opinpahan, että tästä lähin turvaudun Dermosilin deohon, joka on kyllä loistava tuote.

2 comments:

  1. Miulla onkin uus kuivashamppoo hakusessaan, tartteekin toista noista testaa vaikka seuraavaks. Suurin osa kuivashamppoista jättää mun mielestä likasemman tunteen päähän, vaikkakin puhtaan näköses. Yöks.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, eihän siitä kuivashampoosta jää "aidon" puhtaan tuntuiset hiukset, mutta hyvin lähellä on tuo Batisten Tropical. XXL kyllä tekee hiuksista niin mähmäiset ja kypärämäiset, että yäk.

      Delete