Sunday, March 11, 2012

...dresses and sneezing.

Olen nyt tässä vietellyt elämäni ensimmäistä sairaslomaa. Virallisesti se loppuu tänään, mutta mulla on onneksi huomenna vielä vapaata, joten saan rauhassa niistää aivojani ulos. Mun testipiilaritkin on saapuneet, mutta saa nähdä voinko niitä huomenna vielä mennä kokeilemaan, kun oikea silmä vuotaa kummallisen paljon. Sehän se oliskin kiva, silmätulehdus juuri silloin kun vuosien jahkailun jälkeen päätän kokeilla piilareita :D

Nyt vain haaveilen shoppailusta ja lämpimimmistä keleistä. Olen jopa haaveillut niin paljon, että katselin uima-asuja ja katsokaa mitä löysin!

Ehkä maailman söpöin kokouikkari! Kyseessä on Juicy Couturen uima-asu, josta on myös biksuversio. Kaikki löytyypi täältä Asosin nettikaupasta. Tämä jää kuitenkin haaveiluksi, koska hinnat on aika suolaisia ja mun bikinibudjetti on hyvin paljon alle tuon 200€:n hinnan. Viime kesänä en tainnut bikinejä tarvita ollenkaan, joten käyttökerralle jäisi aika paljon hintaa :D Mutta söpöjä uima-asuja, ei siitä mihinkään pääse. Ja ihmettelen ylipäätään, että tykkäsin Asoksen Juicy Couture tuotteista. Jenkeissä kyseisessä liikkeessä käytyäni silmäni olivat riekaleina sen kaiken kuvottavan vaatetuksen jälkeen. Kai sieltäkin jotakin aarteita olisi löytynyt, mutta myymälän yleisilme oli yksinkertaisesti halpa. Ei siis hinnaltaan, vaan tyylillisesti, vaikkakin hinnat olivat huomattavasti edullisemmat lätäkön toisella puolella.

Toinen himottelunaihe tällä hetkellä on mekot. Haluaisin vaatekaappiini jonkun tyttömäisen mekon, jonka voisi pukea moneen menoon. Eli toisin sanoen hakusessa on little black dress, mutta olen aivoin myös muille väreille kuin mustalle. Ja Asokselta löytyi muutama kandidaatti.

Tämä Asoksen mekko on hyvin klassinen ja tuo vyö näyttäisi olevan hyvällä kohdalla. Jos se asettuisi liian ylös, näytän siltä kuin olisin raskaana. Mutta se on musta, siinä olisi mun eniten käyttämään laukkuun sopiva vyö ja tämä tosiaan menisi melkeinpä missä vain. Eikä tuo alle 50€:n hintakaan olisi paha.

Tää on niin tyttömäinen mekko, että värinsä puolesta se on jopa pelottava. Mutta jos tuo istuisi täydellisesti, en kyllä pystyisi vastustamaan. Ja edullinen on hintakin, hieman yli 40€. Mekko on kyllä fiilikseltään ehkä pikkuisen liian hempukka. En vetäisi tuota päälle jos olisi huono hiuspäivä tai muutenkaan jos olo ei olisi 100% naisellinen.

Tämä kolmas ehdokas on vähän enemmän biletysmekko, mutta jokin tässä minua ainakin miellyttää. Jälleen hinta on siinä 40€:n tuntumassa, että hintansa puolesta mukava, mutta tätä ei ehkä ihan arkisimmissa tilanteissa tulisi käytettyä.

Toki Asoksella oli monta muutakin sydämentykytyksiä aiheuttavia vaatekappaleita, mutta tuossa nyt ainakin kolme, jotka jättivät minut miettimään.
Onko teillä suosikkeja noista kolmesta?

2 comments:

  1. ihanaaaaaaa toi uikkari! Niin samanlainen kuin Christinalle B2B kuvauksissa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niinpä muuten on! Ihmekös kun se mun silmää miellyttikin! :D

      Delete