Wednesday, September 15, 2010

...having no camera.

Rahatilanne huononee koko ajan ja ihan oma vikani on, mutta kuvia ei ole juurikaan tiedossa, sillä sitä kameraa ei ole vieläkään tullut hommattua.

Viime sunnuntaina oli hyvin rento päivä. En mennyt koululle syömään vaan tein mikroaterian (joka on muuten painonvartijoiden ja ne on ihan törkeän halpoja :D) ja painuin uima-altaalle, jonne seurakseni tuli ensin Toni, sitten Ville ja Erik ja lopuksi hyvin krapulainen Michelle. Myös Suomen vahvistuksemme Jonna tuli käymään altaalla.
Jonnan kanssa käytiin sitten myöhemmin molemmat ekaa kertaa pilateksessa! Oli aivan mahtavaa ja olen aivan varmasti siellä myös ensi sunnuntaina. Sekin oli taas ilmaista niin pääsi kokeilemaan helposti uutta :)
Illalla mentiin Michellen, Tonin, Villen ja Erikin kanssa Miller's Alehouseen syömään. Ah, ruoka oli taas hyvää (jotain kanapasta-hömmeliä) ja otin kotiin to-go-boxin, jotta sai seuraavalle päivälle lounaan :P Saatiin myös jätti-iso brownie, koska Michellen synttärit oli olleet vko sitten. Ei jaksettu edes porukalla syödä sitä annosta :P

Maanantai meni arjessa. Söin kotona left-overit ja luin Sales Managementin kirjaa, joka on tällä kertaa Fahrenheit 451. Aamun tunnit oli peruttu, joten oli vain Sports Markets-tunnit iltapäivällä. Koulun jälkeen yritin lukea kovasti, mutta nukahdin :D Päätin siinä vaiheessa pitää tauon ja mennä Erikin kanssa Argo Galleyhin syömään. Söin taas jotain kanamättöä. Tulee syötyä lähinnä kanaa tai kalkkunaa täällä, harvemmin muussa kun hampurilaisissa tulee muuta lihaa syötyä. Sain luettua kirjan hyvissä ajoin ja painuin nukkumaan. Ensimmäinen arkipäivä. Tykkäsin!

Tänään oli hyvin kiva päivä! Iltatunnit oli peruttu, joten koulua oli 10.00-11.15. Sales Managementin quiz. Ihan suht hyvin meni, mikäli tajusin kirjan oikein. SM-kurssin opettaja on kyllä oikeasti ihan huippu! :D Meidän opettaja Bob (I'm just Bob) on sellainen harmaa, hyvin harmittoman oloinen heppu. Sitä se ei kuitenkaan ole. Bob on mm. kertonut meille, että uraputki jossakin vaiheessa tulee väistämättä siihen pisteeseen, että omat kyvyt ei enää riitä seuraavaan ylennykseen ja tällainen ylennys tulee välttää. Bob kertoi meille tapoja tähän, kuten parkkeeraa autosi pomosi paikalle ja työpaikan juhlissa älä ole sosiaalinen vaan syö pelkät ruuat ja koita päästä eroon kaikista small-talkia yrittävistä ihmisistä. Niin ja Bob kertoi kuinka naapurin pikkutyttö oli kysynyt saisiko hän pyöräillä hänen ajopihalla. Bob - my mentor - sanoi tytölle, että "Tottakai! Varo vain niitä käärmeitä!". Mahtava tyyppi!
Iltapäivästä lähdettiin Tonin, Anne-Julien ja Erikin kanssa ylläripylläri rannalle. Rannalla taas makoiltiin varmaan joku kolme neljä tuntia. Sieltä jatkettiin Best Buyhin, Burger Kingiin (iso pettymys) ja Cordova Malliin :P Ostin ehkä jotain. Ehkä. Vähän. Ei kameraa, ei kuvia. Kotiin päästyäni heitin treenikamat päälle ja lähdettiin Tonin kanssa salille. Kotona nyt siis vihdoin. Söin tuossa sushia iltapalaksi. Rankkaa tämä elämä!

Huomenna olisi tiedossa ihan oikeasti koulua ja kotitehtäviä. BYÄÄÄH.

Ai niin. Starbucks rules! Olen juonut tämän vajaan kuukauden aikana enemmän "kahvia" kuin koko vuonna tähän mennessä :P Starbucksia tulee kyllä ikävä!

No comments:

Post a Comment