Thursday, September 23, 2010

...Spanish Trail.

Maanantai oli taas arkea; eli koulua ja salia. Tiistaikin oli iltaan saakka arkea, kunnes päätettiin Anne-Julien, Erikin ja Villen kanssa lähteä käymään Willin luona ja sieltä lähteä sitten käymään Willin lempibaarissa.
Matka Willin kämpälle oli aikamoinen seikkailu ja siihen meni varmaan lähemmäs tunti, vaikka Will asuukin ehkä 5-10min ajomatkan päässä kampuksesta :D Päästiin kuitenkin lopulta paikalle ja hengailtiin Willin ja Willin kämppäkaverin, Brandonin kanssa.
Baari, johon mentiin oli kuitenkin ihan paras! Nimeltään se oli Spanish Trail ja se oli niiiiiiin amerikkalainen ku olla ja voi :D Paikka oli ulkoa katsottuna aika..noh, karsea. No ei ne sisätilatkaan päätä huimannut, mutta paikka muistutti Pökkäriä, joten totta kai siitä paikasta piti tykätä :P Pelattiin biljardia ja dartsia. Erik ja Ville joi pitcherin, itse join vain ilmaisen Pepsini :P Paikka oli vähän White Trash, mutta silti tykkäsin! Kuvia olisin halunnut ottaa, mutta jostain kumman syystä se on vähän vaikeaa :D

Tänään on tullut oltua koulussa, osasin jopa Sport Markets-tunnilla vastata professor Hawkinsin kysymyksiin (mitä on 'point shaving'? ja ainoa syy miksi tiesin vastauksen on One Tree Hill!) ja kirjastossa yritettiin tehdä ryhmätyötä. Yhdeksi juoruamiseksihan se meni. Mutta saatiin kuitenkin jotain alotettua. Kirjastosta kotiin ja sieltä salille. Salilta kotiin ja nyt istunkin sitten tässä ja kello on jo kohta yhdeksän. Vielä ajateltiin mennä taas Willin luokse pelaamaan pokeria ja istumaan iltaa.

Huomenna luvassa taas vain aamutunnit ja Bob (just Bob). Sitten pitäisi tehdä International Marketingin Case Studya (Int.Mark. on muuten paskin kurssi täällä! Muuta on ihan mielenkiintoisia, mutta tuo on ihan turha) ja käväistä taas salilla :P Illalla on bileet, mutta luvattu mikä luvattu; en aio juoda. Viime vkonlopun draamailu oli ihan tarpeeksi. Osaan kyllä kuvitella kuinka ilmaista juotavaa on huomenna tarjolla joka tuutista, mutta ei voi mitään. Sevilleen taitaa taas huomenna jatkot viedä. We'll see.

No comments:

Post a Comment