Sunday, September 12, 2010

...perfect date.

Eilen tosiaan koin täydelliset treffit. Mentiin rantabaariin, otettiin yhdet. Huomattiin baarin ulkopuolella lenttiskenttä, pöytiä, rantatuoleja ja riippumattoja. Loikoiltiin riippumatossa tähtitaivaan alla nuotion valossa. Mentiin rannalle istumaan kuuntelemaan meren kohinaa. Niin täydellistä ja niin kliseistä. Harmi vaan, että noi treffit oli Michellen kanssa :D Ei seurassa muuten mitään, mutta tykkään ehkä enemmän toisenlaisesta seurasta :P Sorry Michelle, I stole some of your pictures! Nämä kuvat on siis Michellen kännykästä.





Eilinen päivä meni taas rannalla ja poltin taas masuni :P oli taas täydellinen rantapäivä! Ja sain selville mikä meduusa viimeksi nähtiin: Blue Buttons Jellyfish. Ei mitään hajua mikä se on suomeksi, mutta pelottavan olonen otus se silti oli!



Illalla lähdettiin käymään taas rannalla, mutta niissä baareissa. Täydellisten treffien baari oli nimeltään Land Shark ja toinen baari missä käytiin oli jälleen Flaunders. Mukavaa oli ja seurueena tällä kertaa toimi Anne-Julie, Erik, Michelle ja Yohann. Käytiin myös Waffle Housessa syömässä jotain ihan kammottavaa mättöä mikä varmaan tukki mun suonet täysin.

Yhyyy, tartteen kameran! =( Miten oon voinu jo nyt tuhlata suurimman osan rahoistani? :D Ei näin...

No comments:

Post a Comment