Tuesday, September 7, 2010

...Labor Day.

Tänään oli Labor Day eli hyvä päivä! Ei ollut koulua ollenkaan ja tänään tuli opintotuet ;) Oli ihanan aurinkoista ja lounaan jälkeen lähdettiin taas rannalle. Tässä muutama kuva rannan läheltä. Rannalla en viitsinyt ottaa kuvia kun se hiekka ei meinaa lähteä millään pois.

Kerrankin rannalla oli täydelliset olosuhteet! Oltiin vähän syrjemmässä joten sai olla rauhassa. Vedessä ei ollu meduusoja tai levää ja aaltoja oli kivasti! Rannalla vietettiin joku kolmisen tuntia aikaa ja sain vähän luettua koulujuttujakin.

Rannalta lähdettiin Cordova Malliin vähän shoppailemaan ja syömään :)
Ostoksia:
Victoria' Secretistä uudet liivit, hintaa $39.50 ja kolmet alushousut hintaan $30.Pacsunista ostin farkkuleggarit, samanlaiset kuin aiemminkin, mutta tummemmassa sävyssä ($39.50), aivan ihanan siipisormuksen, johon rakastuin saman tien($5.50)! Se on muuten ensimmäinen sormukseni sitten ysiluokan luokkasormuksen! Mukaan lähti myös BillaBongin flipflopit, joilla oli hintaa vain $3.50.

Hollisterista tuli ostettua alehuppari, hintaa jäi jotain $19.
Rakastan muuten sitä kuinka täällä voi kassalla jutella myyjien kanssa niitä näitä! Kaikki on niin mukavia ja oppii hyvin small talkia :)

Ai niin ja aikasemmin viime vkolla tuli ostettua "meidän" koulun kollaripökät :P Hintaa oli $26 ja noissa siis lukee Argonauts (UWF:n joukkue) ja pienemmällä University of West Florida. Pakko oli tuollaiset saada! Huono kuva, mutten parempaakaan jaksanu alkaa ottamaan. Muuten nuo ovatkin sitten ihan tavalliset collegepökät, mutta toisessa lahkeessa on vain tuo teksti.

No comments:

Post a Comment